返回列表 回復 發帖
  咪郁,而家告你地非法聚賭,通通企埋一邊,兀高個patpat~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 CC517 於 2008-8-21 12:31 AM 發表
不玩了, 早抖,all bro & VC & 婆婆.

gn~ 火星貓~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ham7777 於 2008-8-21 01:26 AM 發表
我是新來的會員 大家請多多關照喲!
hi~ ham7777~ 
我来报到啦,新入帮的...
good morning cammy!!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
big bro cammy
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-8-21 10:15 AM 發表

MICKEY呢个好用咩??
88师兄好钟意用架 见他没黎帮他用下咯....
原帖由 cammy8080 於 2008-8-21 10:27 AM 發表

係呀...我激到佢死過時...佢就成日咁架...
<====不是咁呀..
原帖由 cammy8080 於 2008-8-21 08:19 AM 發表

你好呀...后勤部長...我叫CAMMY..得閑多D來呀!!
你好,CAMMY...
有空会常过来的,不过你们都讲粤语,我看不懂...

回應 后勤部长 第 12623 篇文章

..部长
原帖由 cammy8080 於 2008-8-21 11:16 AM 發表

看不懂不要緊....只要大家玩得開心就行了....我可以做翻譯的
叫big bro给工钱啊..

回應 mickeybblim 第 12626 篇文章

我好穷架!

回應 cck_my 第 12627 篇文章

我发觉你D钱少咗好多啊..你点洗架..