返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 04:54 PM 發表

骨人hendytiu..

Y so late..
c u 2nite...
ok..sure tonite i will on9..
see u later..

回應 bmoon1977 第 12085 篇文章

your work as...???
原帖由 maui 於 2008-8-7 04:30 PM 發表
aiyo....阿金 not bad ma..!!!!
金金 當然好啦! 佢已經有左 馬來西亞小姐嫁啦!
原帖由 cammy8080 於 2008-8-7 04:34 PM 發表

MANYIU....我个个試過都係咁慢....想死呀....晏D先再上過嚟啦.....
ok
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 04:15 PM 發表

口花无好吗.......... 抖得你开心就可以咯....... 最紧要你开心,我就开心。
金金把口咁甜!
原帖由 maui 於 2008-8-7 05:08 PM 發表
your work as...???
resaler.......... u........?
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-7 05:24 PM 發表

金金 當然好啦! 佢已經有左 馬來西亞小姐嫁啦!
没有啊.....

只想和你一起.........
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-7 05:29 PM 發表

金金把口咁甜!
因为你.... 只会为你而甜..........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 05:42 PM 發表

因为你.... 只会为你而甜..........
金仔沟女有有手哦。。。几时给招

原帖由 walala 於 2008-8-7 06:12 PM 發表

金仔沟女有有手哦。。。几时给招
不敢不敢....4哥是我们的4人帮俊俏,有形的才子.... 我要想你多多学习才是.............
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 06:18 PM 發表

不敢不敢....4哥是我们的4人帮俊俏,有形的才子.... 我要想你多多学习才是.............
过掌了。。 最小卡罢了,还是也向那3个老大学习的。。。

姜还是老的辣

原帖由 walala 於 2008-8-7 06:22 PM 發表

过掌了。。 最小卡罢了,还是也向那3个老大学习的。。。

姜还是老的辣
对......我都要向老姜们学习..........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 06:27 PM 發表

对......我都要向老姜们学习..........
你看啊大现在多幸福。。。。

原帖由 walala 於 2008-8-7 06:32 PM 發表

你看啊大现在多幸福。。。。
哈哈哈.........他超幸福的...............
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 06:34 PM 發表

哈哈哈.........他超幸福的...............
到现在都晡头。。。。