返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-10-28 07:52 PM 發表

有時大家無聊下又一天都幾好呀...~~

不過追帖的人就會可憐一點....~~
你都知...我的第一個提議係:以後大家要東西的話,請放大字體-.-追帖很痛苦的
原帖由 bubu1109 於 2008-10-29 03:59 AM 發表

這次冇人可以救我,除非admin大人
到底咩事??係咪未夠十八歲而又去左成人區
原帖由 bubu1109 於 2008-10-29 12:13 AM 發表
現在宣佈,10月28日這天的小遊戲沒有人上排名榜
所以獎品全部送給新幫主ice.key
不過ice.key的寵物倉庫物品已經很多,我暫時唔送出物品
遲一點等ice.key有需要什麼我再幫忙吧  

還有因為我們家 ...
我的宠物很穷的啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-10-29 03:59 AM 發表

這次冇人可以救我,除非admin大人
兄弟帮里的大哥大姐们都帮不到你吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-29 09:02 AM 發表
我的宠物很穷的啊!
你想要金錢卡嗎?
原帖由 boonhee 於 2008-10-24 04:57 PM 發表

我也想借财富戒指..还有EXP5000 吗
可以在给我復活寶石和EXP5000藥水吗????,我要用完了
原帖由 boonhee 於 2008-10-29 09:51 AM 發表

可以在给我復活寶石和EXP5000藥水吗????,我要用完了
exp水?你幾轉啦?仲用exp水
復活寶石boonhee25送禮2008-10-29 09:59:21
原帖由 ice.key 於 2008-10-29 10:01 AM 發表

不要常用exe水啦..~~~你送得好呀...~~
我不要"贊賞",我要"獎賞"
原帖由 ice.key 於 2008-10-29 10:05 AM 發表

你將會是未來的副幫主...~~你還想要奬賞....
那像"呈罰"多過獎賞
況且你說,要做個奸商幫主-.-我以你為榜樣
早安,奸商帮主和副帮主
原帖由 1739jay 於 2008-10-29 10:13 AM 發表
早安,奸商帮主和副帮主
識做,識得係幫主前面加個"形容詞"
而無我份 做得唔錯
原帖由 ice.key 於 2008-10-29 10:10 AM 發表

那你就要學吓做奸商啦..~~~
hehe,有排學