返回列表 回復 發帖

回應 mickeybblim 第 13021 篇文章

不要这样叫我拉
马骝闭关~~

回應 cammy8080 第 13031 篇文章

still up    no sleep ?
原帖由 cammy8080 於 2008-8-24 07:05 PM 發表

我2点先返屋企....開电腦之後....整下呢樣...整下果樣...啱啱先得閑上嚟
go out drink again   
原帖由 cammy8080 於 2008-8-24 07:13 PM 發表

送阿哥..阿嫂機...再去食宵夜
go HK ar   

回應 Geai 第 13036 篇文章

Master G, you want to invite cammy to join 少林寺, ask me first!

回應 cck_my 第 13037 篇文章

big bro...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
又簽個到先.
外星貓E生

回應 CC517 第 13039 篇文章

你E家先到啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 10:31 PM 發表
你E家先到啊
是啊又塞車, 又在婆婆樓坐了一會啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-24 10:41 PM 發表

是啊又塞車, 又在婆婆樓坐了一會啦.
是啊..我都来坐下E度咯
今晚不見假大佬和vc貓.
外星貓E生

回應 CC517 第 13043 篇文章

私奔咗啊...
原帖由 cck_my 於 2008-8-24 09:31 PM 發表
Master G, you want to invite cammy to join 少林寺, ask me first!
cck你玩迟到啊!等你好久了哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 10:59 PM 發表
私奔咗啊...
私奔.....,都矛人出聲.唔通自言自語咩,我矛咁傻~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-24 11:28 PM 發表

私奔.....,都矛人出聲.唔通自言自語咩,我矛咁傻~ 
以為你做咗嫦娥tim.
外星貓E生