返回列表 回復 發帖
jp兄,以后要多D教我地玩股票~~
kay199143 發表於 2009-6-10 10:22 AM
唔好咁講,我都唔係好叻架,有機会以後大家研究下啦
放心我是不会欺负你的
susu_nel 發表於 2009-6-10 12:02 PM
都係女仔乖d 和斯文d ge
hi,JP
我都要紅包呀
yinyinyin1234 發表於 2009-6-11 01:19 AM
好.好你和 susu_nel 每人各一封紅包....

一陣就轉比你哋啦...

yinyinyin11 秒前TVB 168888 元積分轉出 susu_nel1 分鐘前TVB 168888 元積分轉出
好啦.我都要瞓了,今晚好累,

晚安..(我俚到是凌晨呀)
好啦.我都要瞓了,今晚好累,

晚安..(我俚到是凌晨呀)
jp2907 發表於 2009-6-11 08:19 AM
晚安啦!JP!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
午安呀,咁多位...
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
大家好
我是进来踩金楼的
hi...大家好嗎..

俚一兩星期我會暫時幫 ming..睇住俚道呀..

佢要考試和温習功課.唔得閒.

希望大家多多指教..唔好虾我喎
jp2907 發表於 2009-6-9 16:20
你喺乜水啊!
跟你开玩笑的

那么我们的金楼是不是由你来派啊
   我叫jp.或且叫我 jimmy 仔都得...你好嗎?

俚一排我代ming...睇住這兒先.多多指教.
jp2907 發表於 2009-6-9 19:15
原来你叫jimmy仔
我是allex
还有另外一位就叫tommy仔
你们是不是兄弟来的
[quote

呵呵

咁你快d派金樓啦
20060420 發表於 2009-6-9 10:43 PM

得.得金樓一到,立刻派,

咁你哋努力爬金樓啦 ...
jp2907 發表於 2009-6-10 01:50
你先派了钱那么我们也比较有力吹水爬楼
          我要你多多指教就真.吹水方面我不在行架.
jp2907 發表於 2009-6-10 02:09
就这样吹就可以了
有啦,有啦,你哋几個每人一封紅包啦..

小小意思呀...djfaihai11 秒前TVB 168888 元積分轉出 haha285 分鐘前TVB 168888 元積分轉出 hunter_8713 分鐘前TVB 168888 元積分轉出 2006042021 分鐘前TVB 168888 ...
jp2907 發表於 2009-6-10 02:46
我最近在sport区输了很多
可不可以先给我几百万来玩先
allex兄,小心给人打成猪头!!
hunter_87 發表於 2009-6-10 02:58
我看这里也除了tommy仔敢这样对我而已
我唔需要口赞。。给我金钱当奖励更好!!
hunter_87 發表於 2009-6-10 02:40
你真的很现实