返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 08:44 AM 發表
你回来是想要分钱吗?
what??你派錢??who??
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 ndctim 於 2008-10-31 08:47 AM 發表

what??你派錢??who??
我之前派了五百万出去啦!几时到你呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 08:58 AM 發表
我之前派了五百万出去啦!几时到你呢?
到我有一億果時先啦
原帖由 ndctim 於 2008-10-31 09:01 AM 發表

到我有一億果時先啦
我也没有一亿啦!我也还不是派!少有少派吗!多有多派啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 09:03 AM 發表
那我都有,不過係pet$
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 09:03 AM 發表
[币]在你少林家族有上亿呢,你身为堂主可以领$$嚟搞下活动,派下钱,我哋D平民边有咁多钱啊
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 ndctim 於 2008-10-31 09:26 AM 發表

那我都有,不過係pet$
那我就没有啦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 09:40 AM 發表
那我就没有啦!
we change...i give u pet$$ u give me tvb$$
原帖由 假書僮 於 2008-10-30 23:03 發表
公路上的尾灯......何解
哈哈,我喜欢飙车,不过不是在马路上。
公路上的尾灯......
原帖由 ndctim 於 2008-10-31 09:46 AM 發表

we change...i give u pet$$ u give me tvb$$
不要,我很穷的!
原帖由 ice.key 於 2008-10-31 12:14 PM 發表
呵呵..~~我回來了....一回來就追帖..~~追死啦...
you read all the replies
you are very hard working

原帖由 blueocean 於 2008-10-31 12:23 PM 發表

you read all the replies
you are very hard working
你恨懒惰的吗???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 12:39 PM 發表
你恨懒惰的吗???
dick dick...you change look....you scare me for a second