返回列表 回復 發帖
前日係荃灣第一次入元朗探朋友,原來有西鐵真係幾方便
仲以為荃灣西 -> 屯門 -> 元朗
點知2個站就到元朗,10分鐘咋,真係好快...
唔怪得主任成日可以去元朗蒲啦...
我返嚟喇
Not this weekend,.... because I need to go to work in the morning ( saturday and sunday )
But they when to Napa, do the wine tasting,.....
That's why i need to "eat my self "on the weekend....
Masterking 發表於 2009-8-25 08:25 AM
咁佢哋有冇買啲酒返嚟孝敬你呀
你真係醒目呀
呢兩日都冇開課呀
我真係開始 plan 收山喇
Fian. 發表於 2009-8-25 04:03 AM
退咗休會恭喜你~
有新既里程
上次咪話唔撈後可以上電視講波經既,個主意幾好呀,可以一試 ...
You should la,...... you rather change it now ,...
it will be easier,...if you do it later,...it will hard for you...
or even nobody want to hire you at all,.....
Masterking 發表於 2009-8-25 08:27 AM
收山都要睇吓有冇錢先得假
I will go to japan on 12/21 and back on 1/3/2010.
Can't wait,..... is Family trip, i haven't go to vacation with my
family for long time,......
Masterking 發表於 2009-8-25 08:30 AM
你就好啦
有得去日本
By the way, I totally forget.....
Good Morning MISS and everyone,....
Masterking 發表於 2009-8-25 08:32 AM
算你有禮貌啦
退咗休會恭喜你~
有新既里程
上次咪話唔撈後可以上電視講波經既,個主意幾好呀,可以一試 ...
Iamtall 發表於 2009-8-25 04:30 PM
多謝
不過退咗休我會乜都唔做
享受人生
一個星期做兩三日 Gym
得閒煮吓嘢食
歎吓電視
而家波都冇賭 lu
唔想賭
睇波都係間唔中
good morning miss
小飛機 發表於 2009-8-25 09:31 AM
Good afternoon 機機豬
今日又去咗邊度蒲呀
多謝
不過退咗休我會乜都唔做
享受人生
得閒煮吓嘢食
歎吓電視
而家波都冇賭 lu
唔想賭:t ...
Fian. 發表於 2009-8-25 04:43 PM
轉咗性呀 ?
無波賭,你生活咪少咗d刺激囉 ?
我跟開你睇波後,都想睇番波,不過無裝now/cable,費事裝,又唔知幾時又要搬屋,又要cut 又要轉地方,唔想煩~
我衣家都都多數留係屋企睇碟,睇西劇,遲d 想買blue ray + 音響套餐,雖然聽唔到,但較大聲d ,我都想感受下有番d 呯呯聲.
一星期兩三日gym , 我都想...近排無做gym ,d 肌肉又開始鬆哂...
又返嚟喇
又返嚟喇
Fian. 發表於 2009-8-25 06:39 PM
hello miss 今日冇人看住你喇
多謝
不過退咗休我會乜都唔做
享受人生
得閒煮吓嘢食
歎吓電視
而家波都冇賭 lu
唔想賭:t ...
Fian. 發表於 2009-8-25 04:43 PM
有d 似我而家d 生活...每星期 2-3 次游水 , 再間中跑吓步 , 得閒睇吓 DVD煲吓劇, 又或搵D 女朋友食吓飯, 都幾歎

不過要開始搵吓工, 冇錢喇
轉咗性呀 ?
無波賭,你生活咪少咗d刺激囉 ?
我跟開你睇波後,都想睇番波,不過無裝now/cable,費事裝,又唔知幾時又要搬屋,又要cut 又要轉地方,唔想煩~
我衣家都都多數留係屋企睇碟,睇西劇,遲d 想買blue ray + 音響 ...
Iamtall 發表於 2009-8-25 04:53 PM
hello tall tall 睇波不如揸波喎

keep 住做運動, 人都醒d 精神 d
Is MISS cooking,......?
Masterking 發表於 2009-8-25 11:16 AM
miss 廚藝精湛, 好叻呀 未食都流晒口水
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件