返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-9-2 10:01 AM 發表

抄我.....我要收返D版權費架
好啊, 下次出糧你扣返一蚊啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-2 10:33 AM 發表

VC 要咁嗌至出來:

VC over over
VC一定係跟假兄私奔佐喇!
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 11:57 AM 發表

兩個都無出現, 去咗環遊世界.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 11:57 AM 發表

屎桶佬都有人“喉”??
原帖由 vwwo 於 2008-9-2 01:54 PM 發表

屎桶佬都有人“喉”??
咁又唔出奇, 榴槤同臭豆腐都有人鐘意ga.
外星貓E生
cammy姐可不可以在我们这也做一个几楼几楼可以得到奖金,因为我们这好像比较冷清没什么人。

最多看发出的奖金多少,我帮忙给一半
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 cammy8080 於 2008-9-2 04:24 PM 發表

你依家嗌咗..佢都無出喎!!
要用婆婆把聲至得 同佢一聲喵喵聲, 聽唔到.
外星貓E生
原帖由 peterzai05 於 2008-9-2 04:33 PM 發表
cammy姐可不可以在我们这也做一个几楼几楼可以得到奖金,因为我们这好像比较冷清没什么人。

最多看发出的奖金多少,我帮忙给一半
之前兄弟帮已经有送过好多奖金, 家族的钱也不多, 用在活动, 工资的支出不少数目!

我之前也有警告过人: 吹水不是为了奖金的, 顺其自然就好, 不能为了奖金而吹水, 过了奖金楼全部消失, 意义何在?

其他楼层我管不了, 但兄弟帮绝对不容许发生! 冷清没什么人无所谓, 希望你明白!

又私奔....冰有咁多氣成日私奔呀~ 

早輪已講左,幫fd整野嘛,有上過黎架,見矛人提起過我至一入即閃咋~ 
原帖由 CC517 於 2008-9-2 10:33 AM 發表

VC 要咁嗌至出來:

VC over over
你傻的嗎?? 你幾時見過我呢個鐘點出現,嗌救命我都聽唔到啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-2 07:23 PM 發表

你傻的嗎?? 你幾時見過我呢個鐘點出現,嗌救命我都聽唔到啦~ 
嘻嘻, 我話佢地知要咁嗌你啫. 知你是屬龍的貓
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-2 07:21 PM 發表

又私奔....冰有咁多氣成日私奔呀~ 

早輪已講左,幫fd整野嘛,有上過黎架,見矛人提起過我至一入即閃咋~ 
假兄同你都无入过黎, 一定两个走去私奔!
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 19:09 發表

之前兄弟帮已经有送过好多奖金, 家族的钱也不多, 用在活动, 工资的支出不少数目!

我之前也有警告过人: 吹水不是为了奖金的, 顺其自然就好, 不能为了奖金而吹水, 过了奖金楼全部消失, 意义何在?

其他楼层我管 ...
好!!!

懂了,我会去帮忙叫些兄弟来这吹水
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 CC517 於 2008-9-2 07:26 PM 發表

嘻嘻, 我話佢地知要咁嗌你啫. 知你是屬龍的貓
不是屬龍,屬蛇啊~ 
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 07:27 PM 發表

假兄同你都无入过黎, 一定两个走去私奔!
假兄之前又講左,張講波職責交左比peter,咁佢矛野做,矛現身又一d都唔奇啦~