返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-2 09:43 PM 發表

那是小懲大戒 ,真的虐待就是咁了 >>> 408245  408246
你鐘意呢味嘢 唔怪得假大佬唔見咗.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-2 09:49 PM 發表

hi~ 小白~ 幫朋友整野嘛,見你地矛提起我咪矛出聲囉~ 
没人提起你,也可以出声的啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 CC517 於 2008-9-2 09:51 PM 發表

你鐘意呢味嘢 唔怪得假大佬唔見咗.
衹係用來對付上堂唔聽書的學生吧了~ 
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-2 09:57 PM 發表
没人提起你,也可以出声的啊!
都說幫人整野嘛,沒人提起,當然係用絕招 >>> 

順帶一提,橙是用來食的,不是擺上頭用來裝飾的啊~ 

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-2 10:07 PM 發表

衹係用來對付上堂唔聽書的學生吧了~ 
等假大佬出現咗先算啦. 或者比你打到變豬頭炳了.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-2 10:20 PM 發表

唔好成日拉埋我同假生一齊講啦,我同佢唔係幾熟架咋~ 
8到D野啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-2 10:20 PM 發表

猫猫可能是你被打也说不定哦!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-2 10:33 PM 發表

唔好成日拉埋我同假生一齊講啦,我同佢唔係幾熟架咋~ 
咁呢度你同冰個熟. 一定不是我.
外星貓E生

回應 Venus_Cat 第 13642 篇文章

咁你同边个熟啊?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-2 10:38 PM 發表
猫猫可能是你被打也说不定哦!
笑話啦, 在兄弟幫, 點敢移動大佬呀.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 10:39 PM 發表
咁你同边个熟啊?
cck 你好啊!今天酱迟的?
原帖由 CC517 於 2008-9-2 10:41 PM 發表

笑話啦, 在兄弟幫, 點敢移動大佬呀.
你是大佬吗?不是猫仔而已吗?

回應 dicksonkhan 第 13648 篇文章

做着remote asistant
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 10:48 PM 發表
做着remote asistant
对你~~~~我实在是感激不尽啊!