返回列表 回復 發帖
QQ...今日仲系same topic 既...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
早晨啊。。。各位。。。
qq师兄,唔洗烦。。。你认命就一切没事架啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-27 10:25 AM 發表
早晨啊。。。各位。。。
qq师兄,唔洗烦。。。你认命就一切没事架啦。。
猪猪!那可以啊!我还要沟女啊!如果我认就表示我这下半辈完蛋啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-27 09:42 AM 發表
QQ...今日仲系same topic 既...
都是你那一句话,我多的你不少啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-8-27 12:51 PM 發表

一句就够
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-8-27 01:06 PM 發表

一句就够
我死得很惨咯!

回應 qqbubu 第 1296 篇文章

who kill u
原帖由 Geai 於 2008-8-27 01:52 PM 發表
who kill u
u just look back post 71-74 u will know
原帖由 qqbubu 於 2008-8-27 12:51 PM 發表

没事啦... 放心
原帖由 qqbubu 於 2008-8-27 02:17 PM 發表

u just look back post 71-74 u will know
dont understand ??  queena ??
原帖由 qqbubu 於 2008-8-27 01:25 PM 發表

我死得很惨咯!
2师弟......你不好酱快就死啊.....................不然就没戏看了..................
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 1301 篇文章

I am so outdated  

missing alot of infos  
原帖由 Geai 於 2008-8-27 03:47 PM 發表
I am so outdated  

missing alot of infos  
hai,master.... 其实是酱的 qq ask 老板娘看店.... 然后rrliew就回答ok.... mickey看到后就讲他们断背咯... 我们看了就再炒咯... 事情就是酱的咯.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-27 04:00 PM 發表
hai,master.... 其实是酱的 qq ask 老板娘看店.... 然后rrliew就回答ok.... mickey看到后就讲他们断背咯... 我们看了就再炒咯... 事情就是酱的咯.....
E件事..过咗架

杀手..做乜你又提起啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-27 04:06 PM 發表

E件事..过咗架

杀手..做乜你又提起啊...
过了吗.......?
珍惜四人帮。。。