返回列表 回復 發帖

回應 cck_my 第 14277 篇文章

哈哈。。
无关系。。。
我只想知道我的等级可以拿薪水的吗??
原帖由 HOHOKITTY 於 2008-9-11 12:34 PM 發表

末食呀.......未餓.......遲點啦
我吃緊辛辣麵 & 辣魚., 辣到救命.
外星貓E生
原帖由 wongjj 於 2008-9-11 12:38 PM 發表

cat cat~~ y he got that nickname ar?
No 呀, 我是小卒子咋.
外星貓E生
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 12:39 PM 發表
哈哈。。
无关系。。。
我只想知道我的等级可以拿薪水的吗??
任何加入兄弟帮的人不分等级, 每个月一定有TVB 10000薪水!
原帖由 HOHOKITTY 於 11/9/2008 12:46 發表

你這样說又好像点餓
me too..... i ate too little....tonite..... .....a bit hungry now......
原帖由 HOHOKITTY 於 2008-9-11 12:28 PM 發表

就係因為你有趣.......又有正義感.........很好人呀
第一次有人讲我有趣 正義感=牛脾气, 横冲直撞  衰人做得最多!
原帖由 HOHOKITTY 於 2008-9-11 12:51 PM 發表

我哋叫貓貓分点吧
cat cat eating cat noodle ar  
原帖由 HOHOKITTY 於 11/9/2008 12:48 發表

CCK...... 謝謝你一点点的心意   
hohokitty....y u say so? ...u r not in his family lei....
原帖由 Geai 於 11/9/2008 12:51 發表

cat cat eating cat noodle ar  
G gor gor ....