返回列表 回復 發帖
原帖由 hendytiu 於 2008-9-11 08:34 PM 發表

哈哈!我不怕!来吧!加入破军吧!
唔同你讲,去食晚餐先!
其他兄弟姐妹。。。
都帮帮手啦。。。。
感激不尽啊。。。。
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 20:44 發表
其他兄弟姐妹。。。
都帮帮手啦。。。。
感激不尽啊。。。。
我都想帮忙,但不懂你要的是什么
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 peterzai05 於 2008-9-11 08:46 PM 發表

我都想帮忙,但不懂你要的是什么
是锁匠要用到的software....
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 20:50 發表

好高深,帮不到忙
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 cammy8080 於 2008-9-11 08:53 PM 發表

是這个嗎?? http://www.whsoftware.com/IC/IC_Downloads.php
是那个software...but 那link只是提供 update&news 罢了...
keke...我要的是那整个software...cracked 的。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-9-11 09:05 PM 發表

我知無得DOWNLOAD...我只係想俾PETERZAIL睇係咩SOFTWARE,,,

或者夜D...CCK上嚟幫到你....仲有个靚女叫VC....如果佢今晚上嚟...睇下佢哋幫唔幫到你

夠鐘喇....我要了....明天見 ...
anyway...thanks so much...
越来越觉得这里很有人情味。。。
多谢。。!!!
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 08:50 PM 發表

给我那software的名称下!看我是否帮得到你吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-11 09:13 PM 發表
给我那software的名称下!看我是否帮得到你吗?
instacode 2008...
你尽力吧。。。
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 09:16 PM 發表

instacode 2008...
你尽力吧。。。
Sorry, 尽晒力找唔到任何full或cracked version!
咁專業嘅件,唔多人q,自然矛人會放,有的都是要先登記的專業 CRACKED 件網站,全都要先登記的,你上 Google 打軟件名稱搵,大把~

ps:該類網站,十之有九都有木馬毒,執生吧~ 

原帖由 cck_my 於 2008-9-11 09:53 PM 發表

Sorry, 尽晒力找唔到任何full或cracked version!
真是gem难找???
这software 太新了???
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-11 09:57 PM 發表
咁專業嘅件,唔多人q,自然矛人會放,有的都是要先登記的專業 CRACKED 件網站,全都要先登記的,你上 Google 打軟件名稱搵,大把~

ps:該類網站,十之有九都有木馬毒,執生吧~  ...
真如你说讲google大把~ 但是。。全部要登記的。。。
还要¥¥¥¥的。。
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 10:02 PM 發表

真如你说讲google大把~ 但是。。全部要登記的。。。
还要¥¥¥¥的。。
其實該類網站,皆色情網站,我衹知要必先登記(以前唔使的 ),收錢嘛,好似唔係個個要架喎~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-11 10:05 PM 發表

其實該類網站,皆色情網站,我衹知要必先登記(以前唔使的 ),收錢嘛,好似唔係個個要架喎~
但是我找到的个个都要给$$$登記先才给你download....