返回列表 回復 發帖
我返來喇
外星貓E生
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 10:09 PM 發表

但是我找到的个个都要给$$$登記先才给你download....
那就矛辦法了,關於開鎖的專業軟件我還是第一次聽,罕有是必然啦~ 

其實之前都幫你係d專放軟件的網站找過,真的矛啦~ 

咦~ 都好似唔係原全矛方法,你dl個完整版本的件出黎,再搵d專 Cracked 軟件去破解,例如係 Crack 試用期等,呢類軟件反而易搵啦~

原帖由 zzqq 於 2008-9-11 10:09 PM 發表

但是我找到的个个都要给$$$登記先才给你download....
所以我都帮唔到你啦!
原帖由 CC517 於 2008-9-11 10:13 PM 發表
我返來喇
火星貓~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-11 10:15 PM 發表

那就矛辦法了,關於開鎖的專業軟件我還是第一次聽,罕有是必然啦~ 

其實之前都幫你係d專放軟件的網站找過,真的矛啦~ 

咦~ 都好似唔係原全矛方法,你dl個完整版本的件出黎,再搵d專 Cracked 軟件去破解,例 ...
问题是。。现在我连那里可以dl这整个完整版软件的link我也找不到。。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-11 10:19 PM 發表

火星貓~ 
神貓, 你好呀.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-11 10:33 PM 發表

神貓, 你好呀.
唔係幾好啦,比你擺左上神台喇~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-11 10:38 PM 發表

唔係幾好啦,比你擺左上神台喇~ 415704
是尊敬你。。。才摆你上神台。。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-11 10:38 PM 發表

唔係幾好啦,比你擺左上神台喇~ 415704
都好放啦.  放你上神枱就是這個.  
外星貓E生

吹水獎金黎啦

第15000帖獎金$3888888,第15001帖獎金$2888888,第15002帖獎金$1888888,第15003帖獎金$888888(每人只限贏取1次獎金)
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
今晚等唔到.
外星貓E生
原帖由 假書僮 於 2008-9-11 10:49 PM 發表
第15000帖獎金$3888888,第15001帖獎金$2888888,第15002帖獎金$1888888,第15003帖獎金$888888(每人只限贏取1次獎金)
今晚应该就不会到咯。。。
应该可以安心
原帖由 zzqq 於 2008-9-11 10:40 PM 發表

是尊敬你。。。才摆你上神台。。。
屎左才擺上神台的,我唔制~ 
原帖由 CC517 於 2008-9-11 10:51 PM 發表
今晚等唔到.
等咩???
原帖由 CC517 於 2008-9-11 10:43 PM 發表

都好放啦.  放你上神枱就是這個.  415716
神枱就免了,拔乳豬嘛,可以留低~