返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-9-12 12:19 AM 發表

the line at here have some problem o...
人太多,系甘架啦!!
原帖由 假書僮 於 2008-9-12 12:20 AM 發表
唔係4倍呀 ,係雙倍呀!即係每個獎x2吹水獎金黎啦第15000帖獎金$3888888,第15001帖獎金$2888888,第15002帖獎金$1888888,第15003帖獎金$888888(每人只限贏取1次獎金) ...
最少也有170万了...
原帖由 zzqq 於 2008-9-12 12:19 AM 發表

等你restart 回来就爆了咯。。。
久的看他又多块咯!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 假書僮 於 2008-9-12 12:20 AM 發表
唔係4倍呀 ,係雙倍呀!即係每個獎x2吹水獎金黎啦第15000帖獎金$3888888,第15001帖獎金$2888888,第15002帖獎金$1888888,第15003帖獎金$888888(每人只限贏取1次獎金) ...
太好了!希望能得到!
原帖由 tingx2 於 2008-9-12 12:19 AM 發表

么唔是啊??
猪猪。。。猪妹。。。你还不要闪人mer...
不把我吓你??
原帖由 vwwo 於 2008-9-12 12:20 AM 發表

两点前爆,我派钱!!!!!!
哦。。。 靓姐,你都要派钱?!!
原帖由 后勤部长 於 2008-9-12 12:20 AM 發表

昨天我输得倒不多,不到100万...
我是你的双倍啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 hendytiu 於 2008-9-12 12:21 AM 發表

靓姐!打他这个咸湿佬!
需要帮忙不?
wah... the prize is the best...
原帖由 bbb1999 於 2008-9-12 12:21 AM 發表
我返黎啦
还不快点爆帖!
对唔住,系我老眼分花,睇错左。。。。。。。。。
原帖由 后勤部长 於 2008-9-12 12:22 AM 發表

需要帮忙不?
来啊!大家一起帮忙打咸湿佬!
原帖由 vwwo 於 2008-9-12 12:20 AM 發表

两点前爆,我派钱!!!!!!
靓姐。。 你派钱啊? 这里发生什么事?

吹水獎金已過了給靚姐,你哋各位追她啦

vwwo  2008-9-12 00:07 TVB 19111104 元  積分轉出  我要睡了,明天返早更,拜拜啦!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区