返回列表 回復 發帖
睇電視
Fian. 發表於 2009-9-20 10:33 AM
Miss,...又出現同我地say hi...啦~~~
機  機...會唔會去左海灘女
睇電視
Miss...屋企斷糧 ...洗唔洗外賣仔送糧呀~~

good evening miss
good evening everybody
機  機,有冇試過CWB suki 呀!!
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-19 08:50 PM
hello 撻撻 你話以前揸lin 街 suki? 緊係試過喇 點解提起佢? 你想搵佢咩?
morning 機  機 ,今日很熱...會唔會海灘女...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-19 11:06 AM
撻撻, 我今日去左大清水, 都有好多靚女逐浪, 我又去逐女 , 好攰呀 但真係好正
Good afternoon  機機
小劍聖 發表於 2009-9-19 01:05 PM
good evening 劍劍
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all
寇仲~ 發表於 2009-9-19 04:46 PM
Good evening 玉樹臨風姣鬆啲 今日去左邊度蒲?
第個就唔知,Miss 一定唔會為依D野小氣
寇仲~ 發表於 2009-9-19 04:50 PM
非常贊同 唔好睇miss 係小籠包, 其實胸襟好.....大 粒的仲誘惑
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
睇電視
miss, 電視裡面冇我地架!!!
曲奇餅..唔見左啦..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-19 08:56 PM
邊個?
可能MISS呢奇返學,讀哽市場策略,....heheh
係男人都鐘意若隱若現,....lol
Masterking 發表於 2009-9-20 07:51 AM
hello king king 咁吊我地引?!
無驚又無險,又要同大家講再見,...
今晚出去食飯,...去食意大利餐...
"正",.......
Masterking 發表於 2009-9-20 09:08 AM
Enjoy your dinner, King King
各位早晨
gonkong 發表於 2009-9-20 11:03 AM
hello 工工 我今日去左昅女, 而家先同你say hi