返回列表 回復 發帖
掘麽零...搣匙..傾傾...飛機師..柯~~
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-9-30 08:04 AM
miss...開檔...錫錫
係~中左幾多都捐去 St.Fian 教慾學院基金 呀 ~~即係 蝕左$20..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-30 11:25 AM
扣除行政費用ma, 連搭車錢都未計
扣除行政費用ma, 連搭車錢都未計
小飛機 發表於 2009-9-30 11:38 AM
15蚊的士有找..咁我唔洗搭車..11B..
其實我覺得20蚊奀D...要加D啦..唔怪得近年冇乜人買...我覺得3T好似chance 好D...
我覺得榴槤是新鮮開出嚟咁樣先好食, 整做其他食品都係淨d
小飛機 發表於 2009-9-30 10:23 AM
都唔係
我覺得榴槤班戟同榴槤布丁都好好食
喺深圳一間酒樓飲茶食過榴槤酥堅好味
面頭脆裡面香
不過就周圍都食唔番 lu
係~中左幾多都捐去 St.Fian 教慾學院基金 呀 ~~即係 蝕左$20..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-30 11:25 AM
咁我代表 St. Fian 教慾學院基金多謝你先
掘麽零...搣匙..傾傾...飛機師..柯~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-30 11:35 AM
Good afternoon 撻撻
食咗 lunch 未呀  
miss...開檔...錫錫
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-30 11:37 AM
開心
蟻也~~我都買左..唸住補多幾蚊請你食 ...你個雪櫃唔夠凍...溶哂更唔好食...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-30 11:32 AM
你買咗咩味呀
而家返課室
晏啲唔俾姨姨看住就見啦
撻撻 上水D服務可以講係無咩服務,同Miss 比更加係一個天堂,一個地獄,
miss 榮休左之後,相信唔會再有好過Miss 既人物出現架啦
寇仲~ 發表於 2009-9-5 03:58 PM
你咁講我面紅架
你買咗咩味呀
Fian. 發表於 2009-9-30 12:08 PM
梗係 durian啦~~
Good afternoon 撻撻
食咗 lunch 未呀  
Fian. 發表於 2009-9-30 12:07 PM
go lunch ...cu all
我而家去食飯, 轉頭見