返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
4 X. V1 @1 k& tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) \# k  l6 C* }  d* G7 g
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 A6 f: g: w; ^% x
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# p- u5 {' @" Y; s& |& O7 ~
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
, E1 ]; i4 n7 x5 d+ f, \& i不過htc邊部好?
% Y: s9 G4 `% l+ G! D- f! ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?/ `, o5 K8 v; d
不過htc邊部好?9 r2 t2 V" M& [5 |  ?0 p5 E- `6 k
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
公仔箱論壇0 J+ X4 K5 S' j7 E
係呀
- u0 y( ^. t  a  ?依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
" w* ~2 I0 c( f. k, e( V+ w
咁htc既話邊部好呀?@@
6 c( ]( l0 Q$ F$ J8 [% Rsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
" q. u, I& u% K3 \9 e$ M. O) t公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
" {# H# k$ [9 Hwww3.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
8 m) k, i0 X* m: q0 n4 ^0 |www3.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇2 l- P% _4 P+ N# Z9 I
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正- r% k9 Y1 }  K- O
不過香港都有蝴蝶咩???
/ Y1 b$ c* Z# y- L6 D0 p5 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www3.tvboxnow.com: F' T, u  x, o$ u) f! w
不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇; |1 L/ v2 B; c5 r
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
www3.tvboxnow.com* K' t# o6 T0 \& ~5 ?0 M
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
$ o0 Q/ p9 S7 S) q& w2 b公仔箱論壇係呀
! h5 z+ c2 j9 }5 ^7 kwww3.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱" L) R  [* t9 F/ r8 k' R
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
- S% v8 Q6 B* N* l. O5 w# \www3.tvboxnow.com個個都話one@@% r: l1 X3 s, J
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
% C. o# M! C& MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。www3.tvboxnow.com& ^2 f7 F; c$ E* J- o, f+ p
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
! R: R4 f" ?6 H4 Y0 c- Qwww3.tvboxnow.com蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
tvb now,tvbnow,bttvb8 ~! @! f4 v0 Y& G% W
個個都話one@@www3.tvboxnow.com1 }# R' T/ M% E% @
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 }/ F1 z2 H3 d5 e$ ?9 K, K4 ]公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
' F% P, t: w% I2 M! twww3.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇) r. y0 w" V/ W7 @, k6 R4 L  Z6 Z
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
) W0 B+ h& d) jtvb now,tvbnow,bttvb特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
公仔箱論壇# G. c, o5 n9 W9 @8 m9 u
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
& p$ x8 Q7 n3 b: D4 N" C/ q你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
8 P5 g% V2 ^( F1 ^' h9 R3 ^www3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 s0 @# ?0 |; M3 r2 z. |: l  R9 r
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題www3.tvboxnow.com1 u! b% G7 t+ @! K
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag