返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb* [& k8 [' p5 F# n; q
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
3 z+ m( m/ u# y; ~/ r$ g* m樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. m' {% k" D) q4 t" U) `& D3 @
黑色真係好型@@
) q1 Y0 b4 q9 J) o我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb% s* W# {0 {: C1 e
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
( m" Z" b+ r9 T; F2 Dtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( ~/ f7 N. y/ _4 U0 O+ D
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j: v8 p" e) Q! o
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨/ ]6 D8 J7 A$ b* h7 }
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇5 d% \) p$ u. |/ R1 Y. c/ M2 o" L! V
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
/ M* [% c0 t* n- h* Q. l1 H魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
www3.tvboxnow.com4 u( }, Z2 ~% ]# D7 D: _
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ _. {2 k' d6 y5 H
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
: h+ _, T! L  J3 N( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
. r, z: m- L( C  g$ ~* ~; N5 qwww3.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價# [4 M* d- d, z# I6 Y
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5 m9 f7 x9 H; `! `agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
2 `7 z$ C  e( w* O: wtvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
www3.tvboxnow.com9 U7 d' h' R2 r' D. A3 d
我就鍾意one多d(所以訂左one)& t0 `8 A/ n6 d
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 T% H' Q+ Z* r& l& G5 i( P
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
! f5 J$ Y; _& [. e
但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! F5 I! m" E# \4 h/ Y" l0 W
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& {& K$ ^4 w3 i
同埋我覺得one影相靚d
( |; c- R( L: [1 J. M3 \www3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇# e' A. m: o- g( J
如果講像素既話唔係S4高D咩
7 k8 w5 W7 c- B8 V5 Y公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?www3.tvboxnow.com0 P' K1 _; K' X( T8 e. Q0 S# W
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇3 P' s( C4 u/ }0 j
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇% y6 {  M( J+ Q
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
2 ?& ~$ m+ Z0 E: P4 o+ X7 L  L9 w如果講像素既話唔係S4高D咩9 E% r7 J. c/ A# h6 ~" E
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
/ G8 p' k2 k% d但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
, @) r  a& t3 c- o# q6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
tvb now,tvbnow,bttvb) X' v+ A& k! d0 ?1 m/ Q
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
4 R, F  x( J  q同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
* }. [8 u: ?" {* mtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
1 H- v$ z: {/ v! }公仔箱論壇如果係咁咁真係唔洗考慮....