返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D公仔箱論壇8 z% l$ K; ?+ V% ?8 V+ }0 M
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
7 D. g, |* J# M1 r* E" \5 ^5 k公仔箱論壇真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
4 u3 ?9 ?& u9 J4 Tmaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
$ z- b/ r8 n; ^" V+ ~, {6 g- zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
9 V3 R% A: S( r' i: i  Q/ etvb now,tvbnow,bttvb点解samsung的设计师没啥新创意的?
: Y4 A; i3 o4 s2 M# W* u/ H! S2 awww3.tvboxnow.com三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
' f4 c4 E  P" S, t, ks4個mon好差?不過大dd@@www3.tvboxnow.com2 T: d8 ^. P, O. o3 H4 B8 j' F
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
www3.tvboxnow.com7 i/ {: x) [* S) ^, C
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
) I" d. g# J& d' ^8 v# `公仔箱論壇one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
8 I+ X6 j+ v2 n  s$ i% hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
  t, a- k- i# J3 `# [) M: b' ttvb now,tvbnow,bttvb部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
  J  _4 H8 F- U* d  k2 @. a/ k部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右3 v9 H! P8 K$ o8 U: ^! `! ~
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 A/ U. W2 G) F% a6 N7 a8 w( o& \6 c
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
9 r0 @* {8 _; y# \; l部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
3 Z+ Z( \; [( m6 T. M& g% Kbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
公仔箱論壇; J3 G( V& l1 S1 Y; O6 P
下點解得返8gb? d app冇得del咩
- N1 \5 I% }& n7 S/ s# Y9 {. n, \www3.tvboxnow.comme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& H5 N  ?& ~- L; R8 A
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
公仔箱論壇7 ]8 X0 e, }/ j
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
; n/ ]9 p  u/ h# H+ {' {公仔箱論壇下點解得返8gb? d app冇得del咩
3 j: }+ L; O5 y* v  P8 C1 Rtvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
* U( K) h4 U0 e2 S/ a- ]就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快