返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正www3.tvboxnow.com. e; [4 J/ ^/ a& e0 Z# _& n  U
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
www3.tvboxnow.com( Y0 K( k/ p: u3 V4 h; C) t  y' ]0 @
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
: ?3 j/ \' _! O, y
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! a% |( M0 {! ~( S  ?+ u% i
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
4 \3 H/ J' d) ?; [" v! N6 {$ Q  ]3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
9 T, m: g' `# @8 [$ O0 T5 x9 C( v4 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 V4 ~; _3 {) d6 T# p  u
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
) D8 R4 q! L" Y2 e' D4 d. G# y公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??www3.tvboxnow.com- W! Y1 l; v7 U! }& `# `
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
  L# Z" c, N+ S" v$ J+ }連傾電話個d都會熱??
$ V/ b- |6 E9 J+ f: ltvb now,tvbnow,bttvb我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
6 q! Z! g" a' ?+ C米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
公仔箱論壇" V5 M" z+ ?5 S) M/ D% }( T
係, 用一陣就會熱
9 ~& x. x( r1 o& R9 e2 f- E2 swww3.tvboxnow.com講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便3 ]8 N9 [% K6 ~
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
0 X. v) I1 |7 `1 t& m! x+ A
SENSE TV係咩黎架??
% g, s" O; c& B7 owww3.tvboxnow.comSENSE TV係咩黎架??
1 i6 Y. A$ M! jwww3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
8 I! s" t7 {/ ~3 ?- m
可以將one當做遙控
0 L& }8 o2 S- k: K4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...tvb now,tvbnow,bttvb# t! A7 B2 `7 }6 h) o" A
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
2 P( J9 Y4 e% c6 v% z# E. Lwww3.tvboxnow.com我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb7 w8 z+ `' i# v; e; b
可以將one當做遙控
3 u. E, Q6 G; R  N3 l' D4 Btvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用www3.tvboxnow.com0 J/ Z8 p. C2 E0 W- B
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
0 |$ |5 r4 O" ?' R' R& Q! `# F8 {
咁犀利
( \2 s6 }& O4 h4 d2 L$ e6 u我今晚都出去試下部機先
) x7 B) @: V3 x6 b8 i
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
/ x8 N, R+ U+ _' ?/ d( g% |% h魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
& M6 Y0 {. ]* v+ n( w7 d
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇8 l) B. G9 t5 x: H% J' z% L
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
+ c; B" z3 q5 X+ s1 {9 N+ j4 g) L* X8 n
wow,你幫我打左支強心針
- L% K! k: V) Z- A丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?" c% Y; I* u( |
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
公仔箱論壇! j  Q7 ^1 R" M$ H
我覺得d電都ok襟TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 A- p2 K( h; p* u: X
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
% V& P; b/ C: s) g6 V/ rhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm