返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買tvb now,tvbnow,bttvb; Y0 z+ S8 p( C* v+ d
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
0 g' z8 D7 I( v0 m5 T4 i- \2 f, L/ Dwww3.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
4 b2 H+ \( I, ~4 }2 Q: M8 L( n公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
公仔箱論壇! E- Y$ _2 M9 R4 S9 s
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
2 P2 T0 U$ z/ R9 ^www3.tvboxnow.com不過htc邊部好?
# ?0 V. M+ K' f* p* L5 V7 L$ Y1 Dtvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?
- R9 g/ q: m0 O8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ z+ a& {0 r- A5 ?5 B$ p' z4 F
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
) v# ?/ G, S9 M- @8 e* j  G  g係呀+ [( d4 o! ]. f# V1 g) D/ I
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
$ |3 b( l3 D9 f, X3 S; {咁htc既話邊部好呀?@@www3.tvboxnow.com! V' M0 _9 K5 w
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
www3.tvboxnow.com, N  A$ h# q: s6 d9 j
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
" o8 |0 v! P0 s* O) E7 o公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
7 Z( Y9 O8 y6 a7 Awww3.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
" Y, n. t4 b# n! \; O* p% [# gtvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正- [' e' F+ ^3 x5 E
不過香港都有蝴蝶咩???
tvb now,tvbnow,bttvb4 k: M, b. Y, w$ @# u" r0 V
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www3.tvboxnow.com' H& B9 e3 L6 o
不過香港都有蝴蝶咩???1 G' F) c; w. p: }  ?
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
0 T- ~5 ]8 v# p1 B  y( e# q) ?
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
  \/ K0 G- Y3 B& ], O) C
係呀
8 ~, J8 Z. U( wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
, F0 @5 f) x, k鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
5 ?3 S6 ^" _1 k3 y+ c; [8 a個個都話one@@
2 O( @/ J( p  N; }3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
: F3 B$ [4 o& o' z" y3 K
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
+ M- Q. x8 Q3 |1 _+ \) RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
! Z8 k8 g6 s' U2 j, @6 }" Q7 c; v蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
tvb now,tvbnow,bttvb) Z6 C- t# I# I
個個都話one@@2 w  k, V, M4 I9 p, z2 `+ S/ M5 w
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 _5 ]6 C* U. |# n" r8 q公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
9 q( Z5 V5 I; m7 z5 c
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
9 O& b4 a' k) S7 ]* S" c! U9 C你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb/ N5 ^0 T/ o( }1 b' b. P
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
. Z( u5 b" a: j  C5 t; p
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb7 E4 R5 k! W4 Q. Z# e& S
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
$ K$ g% B/ A- w& {7 Mtvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
% |* {! g8 u4 ]5 mtvb now,tvbnow,bttvbyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題tvb now,tvbnow,bttvb( w: o% m1 Q, @/ z5 A
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag