返回列表 回復 發帖
有廿億再次輸到“撲——街”
lckiong 發表於 2014-3-24 02:08 PM
有廿億再搏過
型 英 帥 靚 正
司機位旁邊直拉到尾,左邊尾嘅蓋起咗上黎
大馬嘅法律實在過於盲目保護電單車,搞到d電單車目中無人
tvbkk123 發表於 2014-3-24 06:10 PM
即刻買電單車
型 英 帥 靚 正
點嚟撞
通常一係撞到望後鏡/車門,一係撞車尾,一係撞大燈位
由司機位邊拖到後尾箱,架單車都好傷啦
lckiong 發表於 2014-3-24 06:22 PM
塞緊車,我行緊10-20,d電單車打橫黎割我左手邊條lane嘅車,簡單d黎講就係L型咁撞落黎,佢趴街咗,我就諗到依度咁塞,冇理由即刻停車阻住人地搞到仲塞嘅,就行前d停車再落車睇囉,之後條友就唔見咗
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你唔係何鴻燊
lckiong 發表於 2014-3-24 04:57 PM
何鴻燊只係開賭, 賭術唔叻.
型 英 帥 靚 正
塞緊車,我行緊10-20,d電單車打橫黎割我左手邊條lane嘅車,簡單d黎講就係L型咁撞落黎,佢趴街咗,我就諗到依度咁塞,冇理由即刻停車阻住人地搞到仲塞嘅,就行前d停車再落車睇囉,之後條友就唔見咗 ...
tvbkk123 發表於 2014-3-24 06:33 PM
應該一早撞死佢
型 英 帥 靚 正
chan200308 發表於 2014-3-24 06:44 PM
從來只有開賭嘅發達,邊有賭仔發達架
應該一早撞死佢
chan200308 發表於 2014-3-24 06:46 PM
我都想,不過大馬有d咁嘅政府,咁嘅法律,我會好大禍。
就依件事黎講,明顯錯嘅係電單車,大馬法律計係我錯,如果對方有受傷或電單車嚴重損壞,全部入我數大馬就係一個不可以思議白癡國家
應該一早撞死佢
chan200308 發表於 24/3/2014 06:46 PM
我見你實撞你
認真睇真啲真係又真係
chan200308 發表於 24/3/2014 06:44 PM
佢開賭,佢發達
你賭,你...撲——街
認真睇真啲真係又真係
果然好靓不过就暗咗d
tvbkk123 發表於 2014-3-23 08:31 PM

隨手用手機影,我有無調教什麼攝影模式,
是但影幾張,連影咗D咩都無睇就算,係咁上下啦

係我 ...
perfectman 發表於 2014-3-23 09:31 PM
15222 金樓
perfectman2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
簽名被屏蔽
從來只有開賭嘅發達,邊有賭仔發達架

我都想,不過大馬有d咁嘅政府,咁嘅法律,我會好大禍。
就依件事黎講,明顯錯嘅係電單車,大馬法律計係我錯,如果對方有受傷或電單車嚴重損壞,全部入我數大馬就 ...
tvbkk123 發表於 2014-3-24 06:52 PM
小花有賭仔發達
改揸電單車
型 英 帥 靚 正
我見你實撞你
lckiong 發表於 2014-3-24 06:56 PM
呢一世你都冇機會
型 英 帥 靚 正
佢開賭,佢發達
你賭,你...撲——街
lckiong 發表於 2014-3-24 06:58 PM
我賭..............可以嘆世界唔使做!
型 英 帥 靚 正
照邏輯推論,佢撞你,點計都係撞人嗰個嘅問題啦

我都想了解下用咩理據可以入你罪
perfectman 發表於 2014-3-24 07:41 PM
理據咪就係大馬法律,無論乜嘢情況,只要車仲電單車相撞,就係車錯囉,馬lie架嘛
簽名被屏蔽