返回列表 回復 發帖
蘋果唔好update7.1.1,會死機
剛剛幫個朋友整完
無得救,裡面咩都無哂
perfectman 發表於 2014-4-26 09:00 PM
呢个问题存在好耐,不过有D机系得嘅
條骨都無佐lu
市場問題
大陸賣翻版藍光港片,100蚊6隻,速遞送到去屋企,大陸人唔係個個識廣東話架嘛,用普通話十幾億人,用廣東話嘅有幾多?

1)正版商會第一時間做普通話版,賣得一隻得一隻
途中會經過幾多人手?只要其中一個 ...
perfectman 發表於 2014-4-26 08:57 PM
1.問題係原聲係粵語,普通話係配音,既然有配音,都應該有原聲,問題係d網站一定出普通話高清版,原聲高清版至少要等多一個月先有。

2.毛片都翻

仲要配音

不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
好心你睇老翻就咪鬼咁高要求啦
perfectman 發表於 2014-4-26 09:02 PM
嗮我咁多時間去download,要求唔高對唔住自己
KK兄晚上好.
pknoface 發表於 2014-4-26 09:05 PM
ken兄早晨
整完之後可以搵到钱架,国内人多嘛
條骨都無佐lu
1.問題係原聲係粵語,普通話係配音,既然有配音,都應該有原聲,問題係d網站一定出普通話高清版,原聲高清版至少要等多一個月先有。

2.毛片都翻仲要配音 ...
tvbkk123 發表於 2014-4-26 09:26 PM
毛片
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
呢D米叫咩人睇咩野,咩人想咩野咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
毛片=未經編輯、剪接、後期嘅原片,唔係有毛睇嘅片,鹹濕仔
perfectman 發表於 2014-4-26 11:32 PM
鬼知你地香港人嘅意思咩
呢D米叫咩人睇咩野,咩人想咩野咯
lhy92725 發表於 2014-4-26 11:34 PM
貓貓
而家先去食飯

perfectman 發表於 2014-4-26 11:35 PM
豐富
甘夜呢D叫宵夜喔
條骨都無佐lu
蘋果唔好update7.1.1,會死機
剛剛幫個朋友整完
無得救,裡面咩都無哂
perfectman 發表於 2014-4-26 09:00 PM
比人騙咗買了水貨機...又或部機你破解了程式,用了老翻主程式同正版程式撞到引起,如果破解咗apple機唔可以直接更新程式架,我本人及好多位朋友都升級咗update7.1.1好幾天啦,都無問題!
呢个讲法我又有听闻过
苹果好讲正宗,搞过少少野就吾得架啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
14岁就系细佐D
过多两年都得嘅嗻
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽