返回列表 回復 發帖
. @7 ?; g4 @+ a: X7 r1 [% a

% Q6 j& r- e9 E6 Q1 F公仔箱論壇咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!2 \+ m) Y: A! E. a+ X' ]
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
( i$ |8 G2 D1 w3 ~- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Q( p  _  ?' G. D) T
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
8 }: k- W. t; A: A; Iwww3.tvboxnow.com但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
+ A/ }; e! s2 Y5 f, [( ~$ ?+ Fwww3.tvboxnow.com
8 a* [: u% C8 L公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ^$ J8 M, r, b+ T; ^9 w% ~

/ r2 Q# v) w- h5 Ewww3.tvboxnow.comlamlam賣廣告
0 |# y8 h. t: o$ L' M7 W+ z2 Ewww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X  c" ]+ l# A5 @8 l7 f0 r
www3.tvboxnow.com+ I5 }! d: [: e6 U
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
' V' \+ i/ B; ~( a. {細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
$ }0 b$ u6 V% K5 T5 d; |tvb now,tvbnow,bttvb$ h6 ?  a) _* o! p6 G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)www3.tvboxnow.com$ o0 u- ?, n+ s% w7 ^2 g. w: v

" Q# l) c% _; {( o2979866
: g0 w  d, b  Z* I& q0 u) v5 h1 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979865公仔箱論壇" H/ k7 o& p7 u  s5 ]
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。  Q1 ?7 H- y3 B" Y; |& R" C
/ x" \- v2 x) Q; a* X/ ~
# H, z5 n2 i0 w5 z, K我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...: X9 s- b) L4 v9 F
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
1 @- K# p% D+ [/ R/ |
% {1 @6 U3 }) ^8 \0 u3 @
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
: S9 G) `4 n3 q: W6 |公仔箱論壇2979882
2 D7 N" R4 N. U, C  H公仔箱論壇哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。3 x: x+ M* P3 k" g
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?www3.tvboxnow.com+ _# t( K2 {, u! Q

7 ^5 @6 T; l2 P6 A" C7 x- |公仔箱論壇我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...公仔箱論壇& c, Z$ n& u4 t2 d+ l% U: f+ F2 f
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
% P' \* X2 P+ T- t& F, W! d( G% Lwww3.tvboxnow.com
2 A% Z7 p4 ~% Y0 h7 `; M我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
4 l/ c" s) Q, v2 h& XVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。tvb now,tvbnow,bttvb: ]; d) N3 O0 Q, G
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
7 ?) Z. a% U, Uwww3.tvboxnow.com
...
( u$ j: f* C; D( Oleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 I2 ^" f1 Q+ D
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 公仔箱論壇) m4 G1 J. z8 Q  z2 g8 D8 N0 ?' K

5 F8 J* l( D+ w! n. b" B
公仔箱論壇% j, o0 R) G4 C/ V/ c6 h3 a
$ p$ f+ C. m- S4 Q5 A
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插tvb now,tvbnow,bttvb2 C% R& E5 @! j, n# x
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
' V3 J, \  Q$ S7 }5 \3 v- owww3.tvboxnow.com公仔箱論壇" v4 U7 x9 E0 p
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。tvb now,tvbnow,bttvb+ i9 \9 m( k' {2 K

# Y. j6 b6 Y3 t( H" d2 T0 o
9 M$ r$ V/ N  ~! j- nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
; D: q9 l' ]2 X! c9 ?2 Z+ }tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
公仔箱論壇1 q. `8 v8 C, m9 e. F& E7 @

! b9 ^3 V" d5 lwww3.tvboxnow.com係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
& }8 x" ?  j( `3 swww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* S0 g. b, G! d$ y5 a3 j- _% e

4 N+ `: v3 C4 H/ e喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
! R6 `: z! S9 a9 F+ t, m7 j

% V: t. q- g  _7 t1 K8 M公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!公仔箱論壇( l0 p3 q* v( k5 Z' _$ q  L) O
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
4 E$ Z7 ^6 `& U: O4 D" R" }
2 Y$ R) Q* Q, x& T( j* W係呀?
) {  n( q4 L0 f6 y+ E5 W咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
  v0 P; k$ H7 b% h/ h3 S3 A! `tvb now,tvbnow,bttvb9 a2 r+ c5 j$ c7 s. D* _
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
+ b: n, q3 a2 G如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
8 Q  F5 i# u! b3 w2 jtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
, o: a* k1 P" ]+ o
9 l9 h1 l  N. h. n% m) }
咁得意我都想試下呀
1 {/ b) \: z" x( V公仔箱論壇) p5 g: Q. G! x" J+ c
係呀?tvb now,tvbnow,bttvb+ `1 v% Z5 N/ v
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
9 [. N3 j/ X) M" }6 U' Q0 |. [" Mwww3.tvboxnow.com
: A& P& n# f' `5 ?www3.tvboxnow.com另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
/ R  ~8 V9 |& L$ k$ H* Mleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G0 z! r4 Y& `  Q/ ~5 n; {
, H3 t. x5 E! n
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
5 Y0 ?7 w, `; M9 ^, Q0 @" E公仔箱論壇4 }% W+ V9 X9 h7 F0 U  W" p
咁得意我都想試下呀
" T% F9 [% N" X4 ~' iwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
- a; k8 }& E/ u2 T% w自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。www3.tvboxnow.com! \/ e$ R2 H7 H* a& B
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
tvb now,tvbnow,bttvb- C0 `6 p; S3 A. f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M7 X# X( d! o- [# X; C
+ x3 C4 Y2 J. r$ [3 ?6 E自己玩拔罐好危險架喎。tvb now,tvbnow,bttvb& b8 b; W& d' D6 X: Y, m# C: I7 d
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
0 k# [# X" m5 E2 C" nwww3.tvboxnow.com舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
# N$ |+ ]. p" M0 |# T! b$ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
# A+ J9 C( A2 jtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
www3.tvboxnow.com0 w  ]7 ?& N* m& y/ O) O

/ @: @9 {4 ~5 e# e; J5 ~/ x係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
; z  J+ k4 v! G5 @# e! }4 J1 gwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com8 y* Z$ c, ~8 d* b7 y9 l' @7 w
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇& w; k2 X1 ~* w% u' u9 S2 b
2980492tvb now,tvbnow,bttvb: G& A) A* O; c' |8 Q- s+ j
3 v; i  r+ u) `! n4 |, R% d
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...公仔箱論壇) ?) L! W% C' \- h' k" F4 s5 T# v3 k& x3 S
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
公仔箱論壇' W8 U# T1 D9 g1 }* h
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
, f- H6 Y1 D  {" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細