返回列表 回復 發帖
果粉好鬼死得意架
成日串其他品牌用膠殼
自己就買個膠套套住部iphone
又話金屬好手感
包住手咩感呀
金屬跌一跌又花又凹
唔用套又唔得
真係唔知佢哋想點?

咁鍾意摸金屬,去五金舖買舊摸餐飽啦

真係莫非用iphone ...
perfectman 發表於 2014-5-9 10:52 PM
唔止電話架,手提電腦都係架,日日話MacBook幾好打幾好,你又裝windows落去
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
装到嘅咩?要破解啊?
條骨都無佐lu
装到嘅咩?要破解啊?
lhy92725 發表於 2014-5-9 11:10 PM
當然得啦,MacBook入邊嘅零件仲其他牌子係一樣嘅,佢係貴係個系統Mac OS,d人嗮咁多錢黎買個Mac OS,之後又裝Windows落去,依d咪有錢冇掟洗囉。都係果句啦,咬咗一談嘅蘋果,帶出街威水d呱
甘呢个系统装其他软件系米吾得架?
條骨都無佐lu
唔止電話架,手提電腦都係架,日日話MacBook幾好打幾好,你又裝windows落去
tvbkk123 發表於 9/5/2014 11:06 PM
唔識用/唔慣用OSX,又要扮高級啲
認真睇真啲真係又真係
甘呢个系统装其他软件系米吾得架?
lhy92725 發表於 2014-5-9 11:39 PM
只可以支持自己嘅軟件,大部份軟件都唔得
唔識用/唔慣用OSX,又要扮高級啲
lckiong 發表於 2014-5-10 12:09 AM
冇錯啦
當然得啦,MacBook入邊嘅零件仲其他牌子係一樣嘅,佢系d人嗮咁多錢黎買個Mac OS,之後又裝Windows落去,依d咪有錢冇掟洗囉。都係果句啦,咬咗一談嘅蘋果,帶出街威水d呱 ...
tvbkk123 發表於 9/5/2014 11:31 PM
HDD format 唔一樣,唔可以兼容,要安裝Mac 版 Window(parallel Windows)
認真睇真啲真係又真係
呃多一帖
認真睇真啲真係又真係
[quore]只可以支持自己嘅軟件,大部份軟件都唔得

冇錯啦
tvbkk123 發表於 10/5/2014 12:12 AM [/quote]

Parallel windows 係寫定咗啲一個好似Windows既 軟件,唔可以再安裝軟件入去

等同視窗的Virtual Machine.
認真睇真啲真係又真係
kk bro早,好起身喇
局部區域潛水中...
金石良 發表於 10/5/2014 12:26 AM
醒緊等你嚟吵醒
認真睇真啲真係又真係
醒緊等你嚟吵醒
認真睇真啲真係又真係
醒緊等你嚟吵醒
認真睇真啲真係又真係
言公子好日吾黎,一黎就嘈嘈閉
條骨都無佐lu
言公子好日吾黎,一黎就嘈嘈閉
lhy92725 發表於 10/5/2014 12:37 AM
人哋要訓佢先出嚟~

佢應該搵亂Up
認真睇真啲真係又真係