返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 11:51 AM 發表

哈。。哈。乜你这排咁好火呀。。
呢排天口兴呀~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 11:57 AM 發表

呢排天口兴呀~~
又可能是她。。来。。。来。。。来左咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2027 wk.hoo 的帖子

系啊~~阿大话姥姥msn有毒呀!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 12:05 PM 發表
系啊~~阿大话姥姥msn有毒呀!!
哈。。哈。。阿大的咪一样有毒。。

你收到他地的msn传送不知名的网址给你个阵。。你唔开就得咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:10 PM 發表

哈。。哈。。阿大的咪一样有毒。。

你收到他地的msn传送不知名的网址给你个阵。。你唔开就得咯。。
我争少少就X野喇.....好险...
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 12:14 PM 發表

我争少少就X野喇.....好险...
哈。。哈。。咁你下次就小心D啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:23 PM 發表

哈。。哈。。咁你下次就小心D啦。。
甘他地带毒既知唔知呀???
入谷温人

回復 #2032 toyo88 的帖子

我当然知啦,唔系我话俾你知做咩嚄。。

回復 #2033 ckhooi74 的帖子

阿二话你既都有毒啵~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 12:25 PM 發表

甘他地带毒既知唔知呀???
哈。。哈。。可能是阿大D梅毒喎。。

回復 #2034 toyo88 的帖子

个源头响靓姐个度黎既咯。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 12:32 PM 發表
你同靓姐做过咩黎呀!!??
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 12:32 PM 發表
哦。。噢。。靓姐传梅毒给你???!!!

回復 #2037 toyo88 的帖子

又想讲咩啊。。系佢既毒乱咁飞,飞黎我度唔小心按错就中咗咯。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:38 PM 發表

哦。。噢。。靓姐传梅毒给你???!!!
系中都系你中先啦。。你地晚晚都出黎饮茶。。