返回列表 回復 發帖
你係到玩多D... 好快幾億架啦..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:07 PM
承你貴言 !
積私家.. 問你樣野.. 你有男朋友未呀??

呢到有幾隻狼好似對你有興趣喎..
我過咗1000萬啦. 多謝晒各位 ! 我會努力的 !
icashan 發表於 2011-3-9 05:07 PM
最緊要好玩啦!!
畸形人類研究科
積私家.. 問你樣野.. 你有男朋友未呀??

呢到有幾隻狼好似對你有興趣喎..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:19 PM
我暫時仲未有人要呀!
哦... 咁你小心D啦.. . David.... 華叔....  ck.....三個好似對你有興趣喎...
哦... 咁你小心D啦.. . David.... 華叔....  ck.....三個好似對你有興趣喎...
roberton888 發表於 2011-3-9 05:22 PM
我頂你呀, 收完兩億仲牙x斬斬

你扮純情你既事, 咪周圍唱人!! :tu13:
畸形人類研究科
我頂你呀, 收完兩億仲牙x斬斬

你扮純情你既事, 咪周圍唱人!! :tu13:
go2david 發表於 2011-3-9 05:25 PM
你想識人未出聲囉... 做乜要搵我過橋... ...
roberton888 發表於 2011-3-9 05:22 PM
又唔好咁講, 大家見我係新人, 關照我多啲啫 !
又唔好咁講, 大家見我係新人, 關照我多啲啫 !
icashan 發表於 2011-3-9 05:27 PM
細路女... 果然大睇.. 識講野..
細路女... 果然大睇.. 識講野..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:29 PM
小心....佢已經學到我地既招數, 可能跟住就叫你繼續關照繼續派錢架喇...
畸形人類研究科
小心....佢已經學到我地既招數, 可能跟住就叫你繼續關照繼續派錢架喇...
go2david 發表於 2011-3-9 05:31 PM
哈..咁你地想派我當然唔會介意啦 !
哈..咁你地想派我當然唔會介意啦 !
icashan 發表於 2011-3-9 05:33 PM
你問 david 啦... 佢有名係... 香港長腿叔叔... 好鐘意照顧... 後生女..
你問 david 啦... 佢有名係... 香港長腿叔叔... 好鐘意照顧... 後生女..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:34 PM
和尚也是女,照顧下
.............. 你扮女咋..
roberton888 發表於 2011-3-9 05:34 PM
"後生女"有無定義先 !?