返回列表 回復 發帖
thx you.walala~~wo xian zai qu non..
bu ke yi ler..
兰巴哥~~你讲咩呀??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-21 08:30 AM 發表
兰巴哥~~你讲咩呀??
老三有讲粗口了。。
:onion05: :onion05: :onion05: la la ,早晨啊!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 09:21 AM 發表
:onion05: :onion05: :onion05: la la ,早晨啊!
喵喵。。。

原帖由 walala 於 2008-5-21 02:14 PM 發表

喵喵。。。
LA LA你成日入嚟灌水喔!我要去报串!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 02:46 PM 發表

LA LA你成日入嚟灌水喔!我要去报串!
:019: :019: 打和你打招呼。。。你说我灌水

灌水是- 18467979,*(^$#@! ,GFGFGDG , 。。。这些才算灌水贴

原帖由 walala 於 2008-5-21 02:58 PM 發表

:019: :019: 打和你打招呼。。。你说我灌水

灌水是- 18467979,*(^$#@! ,GFGFGDG , 。。。这些才算灌水贴
:onion31: :onion31: 你有灌水嫌疑啊!!而且有人話你灌水喔!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 03:05 PM 發表

:onion31: :onion31: 你有灌水嫌疑啊!!而且有人話你灌水喔!
那么严重呀。。。还被人讲我灌水

原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 03:05 PM 發表

Yes,追住拒黎抦!!

回復 #2110 walala 的帖子

我做证人
入谷温人
除非俾我地三个一人两百万掩口费。。

回復 #2113 ckhooi74 的帖子

哦....我要50万够左~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-21 03:24 PM 發表
哦....我要50万够左~
咁少就够 ?唔像老三你嚄。。