返回列表 回復 發帖
猫毛已经比我剪晒啦,无得烧
lhy92725 發表於 2014-7-24 11:39 AM
光頭貓
型 英 帥 靚 正
光頭貓
chan200308 發表於 24/7/2014 12:18 PM
光脫脫貓
認真睇真啲真係又真係
光脫脫貓
lckiong 發表於 2014-7-24 12:32 PM
光豬豬貓
型 英 帥 靚 正
猫毛已经比我剪晒啦,无得烧
lhy92725 發表於 2014-7-24 11:39 AM
要一d冇都唔剩
見到D白癡果粉作到iPhone嘅藍寶石玻璃點勁點勁。
我即時笑到想死。
佢地真係以為藍寶石玻璃真係用藍寶石切片做出嚟,
又作到點扭捏不斷、任刮不花、落地不碎,火燒不熔,結果實驗結果係一壓就爆
到比人踢爆,白癡果 ...
perfectman 發表於 2014-7-24 12:08 PM
依個我認同,好多時候d果粉根本就唔知自己需要用到乜,仲埋買乜日日攞其他嘅牌子黎比較,其實蘋果除咗自己獨有嘅系統之外,基本上冇乜特別,偏偏d果粉就將蘋果神化,好次乜都得咁。其他牌子配置高,價錢高,果粉會覺得好貴兼唔值得,蘋果配置低,價錢高就覺得非常好,冇人能代替,當問佢地用黎做乜果陣,只會答你,我用黎普通用嗻,普通用,其他牌子千出有交易,點解要買個配置仲千出一樣,而賣你3千出嘅蘋果咧最搞笑嘅係,佢地連蘋果用緊嘅系統係乜嘢版本都唔知啊簡單d講,果粉根本就唔知自己買d乜嘢返屋企,買咗之後周圍仲人講我用緊蘋果,好次好威咁,唔識嘢嘅咪俾佢串到囉,好次我依d咁,講到佢冇聲出都得啦。
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-7-24 12:17 PM
老陳上午好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
要一d冇都唔剩

依個我認同,好多時候d果粉根本就唔知自己需要用到乜,仲埋買乜日日攞其他嘅牌子黎比較,其實蘋果除咗自己獨有嘅系統之外,基本上冇乜特別,偏偏d果粉就將蘋果神化,好次乜都得咁。其 ...
tvbkk123 發表於 2014-7-24 12:47 PM
KK 午安
型 英 帥 靚 正
下个月去剪光佢
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
下个月去剪光佢
lhy92725 發表於 2014-7-24 01:35 PM
到時就光頭貓, 而家就光豬豬貓.
型 英 帥 靚 正
下个月去剪光佢
lhy92725 發表於 2014-7-24 01:35 PM
剪唔光架,要剃架
好明顯係買個牌子,咩都唔識
我識D人都係咁,
見我睇戲睇得咁過癮,
叫我比佢,
我問佢用咩睇,佢話iPad,
我明知佢係電腦白癡,所以問多句,係RMVB嚟,你識唔識過落iPad架?
佢答我:有幾難,插條線駁電腦,拉過 ...
perfectman 發表於 2014-7-24 01:38 PM
所以話,唔好俾架電話用你,要你用架電話
到時就光頭貓, 而家就光豬豬貓.
chan200308 發表於 2014-7-24 02:03 PM
光豬貓
光豬貓
tvbkk123 發表於 24/7/2014 02:21 PM
你有乜企圖
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
如果要用智能電話,先決嘅條件就係需要有足夠嘅智能!
perfectman 發表於 24/7/2014 02:33 PM
有$$$就得o架啦好多人iPhone打電話嗟,SMS都唔識
認真睇真啲真係又真係
你有乜企圖
lckiong 發表於 2014-7-24 02:27 PM
你話咧
如果要用智能電話,先決嘅條件就係需要有足夠嘅智能!
perfectman 發表於 2014-7-24 02:33 PM
智能太多都會變弱智架
有$$$就得o架啦好多人iPhone打電話嗟,SMS都唔識
lckiong 發表於 2014-7-24 02:36 PM
仲衰格過我
我连SMS都几乎无用,只用LINE同WECHAT
條骨都無佐lu
剪唔光架,要剃架

所以話,唔好俾架電話用你,要你用架電話

光豬貓
tvbkk123 發表於 2014-7-24 02:21 PM
鹹濕
型 英 帥 靚 正