返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 12:57 PM 發表
恭喜怡保仔(三嫂)拿到第3333帖既奖金。
huey23         2008-5-28 12:55 PM         TVB 1268888 元                 積分轉出
噢。。。阿大。。我又要。。我3334帖有没50万拿啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
點解會咁o架...明明我個人生勾勾響樹...但show出嚟係離線狀態嘅?
撞鬼咯~~:onion03:
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 01:02 PM 發表

咁我家陣都係一個小角色啫
哈。。哈。。个阵我同你一样。。咩事都问人。。
原帖由 wk.hoo 於 28/5/2008 13:04 發表

噢。。。阿大。。我又要。。我3334帖有没50万拿啊。。
我又要我又要我又要呀)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
有冇迎新獎金...我今日初到貴境耶...應該有少少獎勵啩(痴心妄想中)

回復 #3373 *柳飄飄* 的帖子

你是哪里人
香港
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-28 01:04 PM 發表
點解會咁o架...明明我個人生勾勾響樹...但show出嚟係離線狀態嘅?
撞鬼咯~~:onion03:
哈。。哈。。唔止你遇过咁的事。。

回復 #3379 *柳飄飄* 的帖子

我大奖~~他们23奖咯~~
大8公

回復 #3379 *柳飄飄* 的帖子

哈哈。。无问题。。欢迎你。。
*柳飄飄*         2008-5-28 01:07 PM         TVB 88888 元                 積分轉出
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 11:50 AM 發表

哈。。哈。。你想学。。咁你就要做三小阿嫂架喇。。。
通常我都唔要做细過喔!

要做~~~~就当然做大嘎啦~~~:onion05:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 01:08 PM 發表
哈哈。。无问题。。欢迎你。。
*柳飄飄*         2008-5-28 01:07 PM         TVB 88888 元                 積分轉出
:onion03: :onion03: 大哥哥~~偏心啊!!你都未俾過我~~:019:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #3386 囉你命3千 的帖子

哈哈。。还有的。。慢慢来。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 01:11 PM 發表
哈哈。。还有的。。慢慢来。。
阿大今日好靓仔啊。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 01:08 PM 發表

通常我都唔要做细過喔!

要做~~~~就当然做大嘎啦~~~:onion05:
哈。。哈。。我念阿三唔会介意架喇。。。

回復 #3388 wk.hoo 的帖子

久久靓一次嘛。。