返回列表 回復 發帖
原帖由 tatmingtai 於 2009-4-14 05:47 PM 發表

唔係,,,
我上星期已經開始放,,==''
哦, 我以為放到20號添   
原帖由 susu_nel 於 2009-4-14 05:50 PM 發表
没有啦
不要啦
哎哟
唔駛怕醜喎   
原帖由 angelang 於 2009-4-14 05:53 PM 發表 唔駛怕醜喎   
就系怕醜嘛
原帖由 susu_nel 於 2009-4-14 06:18 PM 發表
就系怕醜嘛
唔似喎   

經過開貼到依家既一個幾星期~好多會員都''活躍''吹水~所以我決定增加獎金

第一會得到150萬tvb獎金,,

第二會得到100萬tvb獎金,,

第三會得到80萬tvb獎金,,,

第四會得到50萬tvb獎金,,,

第五會得到30萬tvb獎金,,,

原帖由 tatmingtai 於 2009-4-14 06:35 PM 發表
經過開貼到依家既一個幾星期~好多會員都''活躍''吹水~所以我決定增加獎金第一會得到150萬tvb獎金,,第二會得到100萬tvb獎金,,第三會得到80萬tvb獎金,,,第四會得到50萬tvb獎金,,,第五會得到30萬tvb獎金,,, ...
支持   
原帖由 angelang 於 2009-4-14 06:25 PM 發表 唔似喎   
O(∩_∩)O哈哈~
要的
我还小
应该让给长辈
原帖由 tatmingtai 於 2009-4-14 06:35 PM 發表 經過開貼到依家既一個幾星期~好多會員都''活躍''吹水~所以我決定增加獎金第一會得到150萬tvb獎金,,第二會得到100萬tvb獎金,,第三會得到80萬tvb獎金,,,第四會得到50萬tvb獎金,,,第五會得到30萬tvb獎金,,, ...
哇好吸引人
原帖由 susu_nel 於 2009-4-14 06:43 PM 發表
O(∩_∩)O哈哈~
要的
我还小
应该让给长辈
唔使喇   
原帖由 angelang 於 2009-4-14 06:46 PM 發表 唔使喇   
要的
要敬老
原帖由 susu_nel 於 2009-4-14 06:44 PM 發表
哇好吸引人
哈哈~~
咁多d黎吹水~

吹水排行榜(14/4/2009 18:50更新)

• 20060420       646

• susu_nel         631

• tatmingtai       523(已扣除頭3貼)

• allex84            475

• mickeybblim     205

• lhy92725         158

• CC517             155

• enjoy898869    80

• angelang          68

• malsss              66

• ForeverEver     51

• dicksonkhan     44

• jff6000           43

• cck_my           40

• longuum          38

• cas.cas            35

• jclay                27

• nicnic1161       25

※只列發貼量高於25貼或以上

如果我漏左你既,,你就pm我啦

原帖由 susu_nel 於 2009-4-14 07:00 PM 發表
要的
要敬老
多謝晒你喇   
哈老~~~~我又来吹吹水~~
原帖由 qqbubu 於 2009-4-14 07:16 PM 發表
哈老~~~~我又来吹吹水~~
qq