返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 29/5/2008 22:33 發表

就是咯。。唔知系咪有鬼呢。。吓到D人唔敢上来吹水。。。
今朝自從我留完一個言之後...N個鐘都冇人影...都唔知係咪我嘅問題
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-29 10:35 PM 發表

今朝自從我留完一個言之後...N個鐘都冇人影...都唔知係咪我嘅問題
唔是卦。。你有咁劲???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #3569 wk.hoo 的帖子

有鬼。。 边度。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 10:36 PM 發表
有鬼。。 边度。。
哈。。哈。。你就是大鬼头咯。。
原帖由 wk.hoo 於 29/5/2008 22:36 發表

唔是卦。。你有咁劲???
如果係就好呀...你有冇去我開嗰兩個post到回帖呀...投票呀!
靜過鬼...佢哋都冇講低投咗咩嘅

回復 #3574 wk.hoo 的帖子

你系饿(二)鬼。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-5-29 10:39 PM 發表

如果係就好呀...你有冇去我開嗰兩個post到回帖呀...投票呀!
靜過鬼...佢哋都冇講低投咗咩嘅
有啊。。重有留言喎。。。

回復 #3575 *柳飄飄* 的帖子

我都有嚄。。你睇唔到。。?
輝哥同三嫂大開msn嘅~~
本來想一個post出哂o架...為咗呢兩個post...搞咗成朝...coz字數所限
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 10:39 PM 發表
你系饿(二)鬼。。。
哈。。哈。。咁我地四大才子咪要改名咯。。叫四大鬼头仔啊。。。

回復 #3581 wk.hoo 的帖子

咁嘛吓走嗮地人。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 10:53 PM 發表
咁嘛吓走嗮地人。。。
哈。。哈。。家阵都没人咯。。

回復 #3583 wk.hoo 的帖子

俾你吓走嗮。。。:019:
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-29 11:01 PM 發表
俾你吓走嗮。。。:019:
哈。。哈。。你唔给是阿三同志事件的后遗症啊。。