返回列表 回復 發帖
小强屈我
cammy8080 發表於 2009-6-19 04:01 PM
我帮你打锅佢
條骨都無佐lu
見到吹下水都叫乱七八糟???....咁你同我吹水又叫关系乱七八糟喎???剛才我同佢有咩字眼係有嘢呢??...比你激死
cammy8080 發表於 2009-6-19 04:07 PM
不需要解释
解释就是掩饰
你现在还活的好好的
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
哟~~
我进来踩下~~
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
咪亂講....你想nicnic同jessis都唔采我呀??
cammy8080 發表於 2009-6-19 03:53 PM
不怕啦!他们不想睬的人是我啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
明啦...你嘅意思叫我以後見到nicnic都最好唔好打招呼...免得有人誤會....

最好辦法咪去鎖住nicnic或者揾人ban我咯...
cammy8080 發表於 2009-6-19 04:23 PM
你完全误会
我只是叫你省回力气别理我
你完全误会
我只是叫你省回力气别理我
jnc3688 發表於 2009-6-19 05:13 PM
离你会发生什么事吗?
心美姐姐,我返黎啦
條骨都無佐lu
我来咯~~~
Hello everyone~!!!

Where're my lovely ladies?
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
心美姐姐,我返黎啦
心美姐姐起身啦
條骨都無佐lu
心美姐姐起身啦
Hello everyone~!!!

Where're my lovely ladies?
summei0529 發表於 2009-6-19 09:41 PM
你睡醒了啊?今晚应该会有很多人陪你啦!
good morning, every one
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
JACKY,你做咩又换佐签名啊
條骨都無佐lu