返回列表 回復 發帖
哦..你是做Audit的, Peak Period要通霄工作嗎??
go2david 發表於 2011-3-25 04:54 PM
你是malaysian??
我的是small firm 还不至于要通宵啦
有事做到晚上9/10点酱咯
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
HIDE哥为乜叹气呀
條骨都無佐lu
新人嚟啦~!!!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
你是malaysian??
我的是small firm 还不至于要通宵啦
有事做到晚上9/10点酱咯
susu_nel 發表於 2011-3-25 04:59 PM
我不是啊, 是HK的, 就是在香港做Audit是很辛苦的, 在大Firm PS時還要通霄工作呢..
畸形人類研究科
新人嚟啦~!!!
viento 發表於 2011-3-25 05:11 PM
新人Viento你好呀-___________-
畸形人類研究科
新人嚟啦~!!!
你又甘夜悟训觉啦
條骨都無佐lu
我不是啊, 是HK的, 就是在香港做Audit是很辛苦的, 在大Firm PS時還要通霄工作呢..
go2david 發表於 2011-3-25 05:16 PM
audit就是那么惨
我的朋友就是被senior玩到累了
新人嚟啦~!!!

怎么称呼啊
audit就是那么惨
我的朋友就是被senior玩到累了
susu_nel 發表於 2011-3-25 05:19 PM
唉...辦公室就是斯文敗類特別多
畸形人類研究科
唉...辦公室就是斯文敗類特別多
go2david 發表於 2011-3-25 05:23 PM
O(∩_∩)O哈哈~
斯文敗類特別多,没有像你这样的小人
对吗?
O(∩_∩)O哈哈~
斯文敗類特別多,没有像你这样的小人
对吗?
susu_nel 發表於 2011-3-25 05:29 PM
有...不過唔係咁易捱, 我都得罪唔少賤人, 要不停向上爬過左佢地咪生存到囉
畸形人類研究科
可能人地办公室政治玩得好嗻
條骨都無佐lu
各位姐姐
可能人地办公室政治玩得好嗻
lhy92725 發表於 2011-3-25 05:33 PM
係..但我唔中意玩呢味野..扮野我最憎..

我成日響度吹水你估d小人唔知咩, 但我做到生意佢地吹得我脹呀!
畸形人類研究科
各位姐姐
HIDE 發表於 2011-3-25 05:35 PM
唉........睇開d啦Hide...
畸形人類研究科