返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 02:31 AM 發表
我说温柔"乡"呀......................
既是咩意思?
哈。。哈。。阿大。。我来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #5503 wk.hoo 的帖子

昨晚有散波赌,你有赌吗。。?
原帖由 huey23 於 2008-6-28 11:16 AM 發表

既是咩意思?
问阿大............
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-28 08:30 AM 發表

老三早晨。。今日有工做吗?:onion14:
有.....但系无$入果只...........
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-28 12:57 PM 發表
昨晚有散波赌,你有赌吗。。?
哈。。哈。没喎。。没兴趣啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
hi, 阿大, 阿三, 我放學啦! 你地唔洗返工?

回復 #5508 manyiu 的帖子

哈哈,我依家做紧工啊。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 01:01 PM 發表

问阿大............
:019: 问他都没有~~~都不答
你而家做紧什麼工啊? 點解可以上網咁正既!:onion10:

回復 #5511 manyiu 的帖子

你还在读书的吗?
原帖由 huey23 於 2008-6-28 03:02 PM 發表
你還在讀書的嗎?
冇啦! 我 2006年讀完12班之後, 唔敢升讀大學, 怕辛苦. 因為之前應付考試, 寫essay, 讀到一星期7天都係應付功課. 斷哂六親. 冇哂娛樂. 可能我自己讀書靠死背, 好鬼辛苦.  所以現在讀D輕巧D-電腦班. 學 office, 玩software. ie. music video, download...etc.  一星期上三天課, 輕鬆, 又唔沉悶.

回復 #5513 manyiu 的帖子

你是在外国读书吗?哪里人
我在加拿大讀書, 香港-中國人

回復 #5515 manyiu 的帖子

你很年轻哦~~~几岁啊?