返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:25 PM 發表。
有消息自然係好消息, 冇消息就係壞消息..
你估hk咩.鬼佬做野一定比個答復你
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:28 PM 發表。
買家出現..
呢個係買家

咁賣家又邊個
原帖由 lux1261 於 2007-8-10 10:30 PM 發表。

你估hk咩.鬼佬做野一定比個答復你
ic.. 不過你咁呖女, 冇問題喇..
原帖由 boy321 於 2007-8-10 10:30 PM 發表。

呢個係買家

咁賣家又邊個
話你知, 你又可以點wow..

回復第 5537 帖由 boy321 所發的帖子

邊個係買家?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:34 PM 發表。

話你知, 你又可以點wow..
純碎八卦下。。。
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:33 PM 發表。

ic.. 不過你咁呖女, 冇問題喇..
係吁!叻靚醒
原帖由 terenceng 於 2007-8-10 10:34 PM 發表。
邊個係買家?
你知唔知賣家係邊個
原帖由 lux1261 於 2007-8-10 10:37 PM 發表。

係吁!叻靚醒
呢個當然。。。我個妹喔
原帖由 lux1261 於 2007-8-10 10:37 PM 發表。

係吁!叻靚醒
啊爺知, 亦冇老花... wahaha

回復第 5543 帖由 boy321 所發的帖子

不知!所以问咯???
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-10 10:27 PM 發表。
一定成功听你的语气!!!!是吗?
多謝

回復第 5547 帖由 lux1261 所發的帖子

恭喜你!!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-8-10 10:39 PM 發表。

啊爺知, 亦冇老花... wahaha
亞爺上以響吹水大家庭度話分錢架.點解我仲未收到
原帖由 terenceng 於 2007-8-10 10:39 PM 發表。
不知!所以问咯???
你係買家。。。

但我唔知邊個係賣家