返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 09:45 PM 發表 靓女又见到你啦!
係呀~~靚仔~~又係呢度見到你喇~~
4哥... 有看奥运吗....? brazil 0-3argentina...  brazil 2red cards...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-19 10:49 PM 發表
4哥... 有看奥运吗....? brazil 0-3argentina...  brazil 2red cards...
就不看好巴西。。。。

决赛好看哦- 尼日利亞vs阿根廷

原帖由 walala 於 2008-8-19 11:30 PM 發表

就不看好巴西。。。。

决赛好看哦- 尼日利亞vs阿根廷
看好阿根廷.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-20 12:14 AM 發表
看好阿根廷.....
我也看好他。。。

我觉得会和球1:1。。踢12马

原帖由 walala 於 2008-8-20 12:25 AM 發表

我也看好他。。。

我觉得会和球1:1。。踢12马
奥运的男足和女足球通常都是argentina包完....
珍惜四人帮。。。
各位晚安。。。

我去

四弟早安。。。
呼拉拉..吃早餐
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
各位早晨。。

各位早上。。。

回應 walala 第 5925 篇文章

呼拉拉...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
155 Walalaの鱼蛋档 walala 0 11.28 13.42 13.42 11.26 25 25 250000 18.97 %
Walalaの鱼蛋档上到沖上13元。。

原帖由 woodstock1221 於 2008-8-20 11:36 AM 發表
155 Walalaの鱼蛋档 walala 0 11.28 13.42 13.42 11.26 25 25 250000 18.97 %
都是你的功劳。。。。

原帖由 woodstock1221 於 2008-8-20 11:36 AM 發表
冲上14了。。。就快15了
Walalaの鱼蛋档公司執行資產注入,現價大漲 0.00 %

時間:2008-8-20 12:15 PM