返回列表 回復 發帖
155 Walalaの鱼蛋档 walala 5000 11.28 14.70 14.70 11.26 29 30 295000 漲停

漲停喔。。還給我5000股喔

原帖由 woodstock1221 於 2008-8-20 01:36 PM 發表
155 Walalaの鱼蛋档 walala 5000 11.28 14.70 14.70 11.26 29 30 295000 漲停

漲停喔。。還給我5000股喔
都给你买回去了。。。

原帖由 walala 於 2008-8-20 03:13 PM 發表

都给你买回去了。。。
喔,walala, 你檯底交易!話俾老大知!
原帖由 manyiu 於 2008-8-20 16:03 發表

manyiu我們沒有檯底交易。。 是我在推股喔。。

原帖由 manyiu 於 2008-8-20 04:03 PM 發表

我是说他的5000股。。。都给他自己买回了

每次去都没有股票的。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 04:32 PM 發表
每次去都没有股票的。。
要等其他人放股。。。。

没股可买就。。。帮忙推哦(卖出同时再买进)

不要只买进股。。。就放着。。。等其他人然推。。。

这样对推股人很不公平。。。

原帖由 woodstock1221 於 2008-8-20 04:22 PM 發表

manyiu我們沒有檯底交易。。 是我在推股喔。。
可唔可以幫 JJ 推d呀,我Ⅰ個女人仔唔夠力氣呀!
原帖由 manyiu 於 2008-8-20 16:48 發表

manyiu妳想推那隻股喔。。 看我可不可以幫到妳。。

原帖由 manyiu 於 2008-8-20 04:48 PM 發表

大嫂那里。。。现在就去。。

4哥..... 来蛇下啦.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 walala 於 2008-8-20 04:52 PM 發表

大嫂那里。。。现在就去。。
#131 , WongJJ  唔該哂! 感激! 感激!

回應 manyiu 第 5941 篇文章

manyiu你未训啊。。?
原帖由 manyiu 於 2008-8-20 06:03 PM 發表

#131 , WongJJ  唔該哂! 感激! 感激!
你要多谢谁啊!
邊個幫 JJ 推股我都感激! 我訓覺啦, 不過有d想見下你地 j ma. good night.