返回列表 回復 發帖

回復 #59883 lux1261 的帖子

其實............我同你可能有很大的誤會
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 02:49 發表
其實我同你可能有很大的誤會
要吾要好好傾下!:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #59886 lux1261 的帖子

好呀,等我改少少嘢先。
原帖由 lcw1234 於 2007-10-20 02:41 AM 發表
睡觉啦..........
今日整个下午都好忙啊....
依家好累左....
大家聴日见啦~~~
886:onion05: 明天再見你喇
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 02:53 發表
好呀,等我改少少嘢先。
等你:onion14:
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 02:44 AM 發表
沙灘美女,我同你都係給90分。哈哈:014:
哈哈 眼光一樣啵

回復 #59889 lux1261 的帖子

已發短消息給你
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 03:11 發表
已發短消息給你
收到!
路过。。。。。。。。。。。。:onion05:
应该无人敢收我过路费。:014:
:onion14:  大家好好傾, 誤會自然會解開..
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 03:15 AM 發表
你冇收都偷笑喇
原帖由 ed_teck 於 2007-10-20 03:15 AM 發表
:onion14:  大家好好傾, 誤會自然會解開..
又話去訓?
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 03:15 發表
靚媽   我頭先整左""提子橙味雪芳旦糕!

回復 #59894 ed_teck 的帖子

阿爷,明白
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 03:15 AM 發表
有無人要收我過路費呢 ?