返回列表 回復 發帖
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 03:49 AM 發表
請問QUOTE:怎樣弄出來
请你每次回复既时候都click一下,下面有个野,叫做“引用”。
我又死機!今晚連死三次
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #59941 vwwo 的帖子

而家唔駛借啦,嘻嘻,TVB 錢無啦啦多了8萬。哈哈哈哈哈
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 03:52 發表

请你每次回复既时候都click一下,下面有个野,叫做“引用”。
THANKSSSSSSSSSSSSS
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 03:54 AM 發表
点解会多甘多钱既?
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 03:54 AM 發表
我又死機!今晚連死三次
系唔系你部野有问题啊?
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 03:54 AM 發表
怎會有錢咖 ?我又不會無啦啦多錢既?
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 03:54 發表
8萬7..仲多過靚媽吁!hahahahahha
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 03:54 AM 發表
我又死機!今晚連死三次
=0=慘囉
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 03:58 發表

系唔系你部野有问题啊?
部死野!我就黎掉左佢!:024:
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 03:58 AM 發表

8萬7..仲多過靚媽吁!hahahahahha
咪就系~~~
天啊~~~~
你好唔公平啊~~~
你識出術麼?錢從何來呢?
原帖由 月※月 於 2007-10-20 03:59 發表

=0=慘囉
好慘吁!  它叫我早抖吁!
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 03:59 AM 發表

部死野!我就黎掉左佢!:024:
冷静D---冷静D
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 04:01 發表

咪就系~~~
天啊~~~~
你好唔公平啊~~~
原來足球剛剛派彩了,我還以為阿爷醒我添。:019: