返回列表 回復 發帖
  點解我戶口唔會冇端端多左錢的?
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 04:02 AM 發表

原來足球剛剛派彩了,我還以為阿爷醒我添。:019:
哗~~~
你洗唔洗赌身家啊?
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 04:01 發表

冷静D---冷静D
靚媽....個旦糕得唔得?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 04:01 AM 發表

好慘吁!  它叫我早抖吁!
慢慢整,睇過會否好一
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 04:04 AM 發表

靚媽....個旦糕得唔得?
话事话,我岩岩睇紧D旧帖,你整野又真系好得!
原帖由 ed_teck 於 2007-10-20 04:03 發表
  點解我戶口唔會冇端端多左錢的?
多左你都唔知拿!
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 04:02 AM 發表

原來足球剛剛派彩了,我還以為阿爷醒我添。:019:
我醒你, 又對其他人唔公平..
不如我俾依家當場的估下 利物浦 對 愛華頓(主) 邊隊聽晚會勝出.
獎金 20万..
原帖由 月※月 於 2007-10-20 04:05 發表

慢慢整,睇過會否好一
我有錢就買部新既比自己!
原帖由 ed_teck 於 2007-10-20 04:08 AM 發表

不如我俾依家當場的估下 利物浦 對 愛華頓(主) 邊隊聽晚會勝出.
獎金 20万..
我又估
原帖由 ed_teck 於 2007-10-20 04:08 發表

獎金 20万..
我估打和
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 04:07 AM 發表

多左你都唔知拿!
亂講.. 多左萬我可能會發覺到的.
原帖由 ed_teck 於 2007-10-20 04:08 AM 發表

獎金 20万..
估利物浦
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 04:07 發表

话事话,我岩岩睇紧D旧帖,你整野又真系好得!
多謝 !多謝!   
原帖由 月※月 於 2007-10-20 04:10 AM 發表

我又估
:onion14: 歡迎.. 見者有份.. 你估邊隊先...
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 04:10 AM 發表

我估打和
ok.. 我會記得你估打和...