返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 04:17 發表

甘正!!!
佢係想媽义死我呀! byebye各位886。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 04:18 AM 發表

系4千页  
嘻嘻 開心到唔記得添
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 04:16 發表
我要:sleeps: 啦,我老婆想食左我。
我都要訓.仲有7粒鍾訓
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 04:20 AM 發表

886:onion05:
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 04:21 AM 發表

我都要訓.仲有7粒鍾訓
886 :onion05: 我見證完4千頁我都去覺覺豬喇:sleeps:
原帖由 假書僮 於 2007-10-20 04:20 AM 發表

记得要好好地同拒讲野啊。
原帖由 月※月 於 2007-10-20 04:17 發表
就到4千帖喇  
係4000頁
原帖由 lux1261 於 2007-10-20 04:21 AM 發表

我都要訓.仲有7粒鍾訓
阿妹sweet dream.
原帖由 ed_teck 於 2007-10-20 04:19 發表
  4千頁的主人已經誕生.. 當...當.. 當當.... 我果然係天才
天才

我都要訓.仲有7粒鍾訓
晚安...
原帖由 月※月 於 2007-10-20 04:23 AM 發表

886 :onion05: 我見證完4千頁我都去覺覺豬喇:sleeps:
你都要走啊?
各位靚人886:onion05: :onion05:

明天 
原帖由 月※月 於 2007-10-20 04:19 AM 發表
我要見證4千頁啊
哈哈.. 你要見證?
我系樹吹左1年兩個月18日啊..
原帖由 vwwo 於 2007-10-20 04:25 發表

你都要走啊?
靚媽你係第6000帖吁
原帖由 ed_teck 於 2007-10-20 04:26 發表

哈哈.. 你要見證?
我系樹吹左1年兩個月18日啊..
你呢D係米叫""老吹""