返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-10-21 20:23 發表

系啊~~~~~~~:019:
format 左返黎,走晒样~~~~~
之前冇防毒咩??
原帖由 echobe 於 2007-10-21 08:25 PM 發表

之前冇防毒咩??
好多anti virus都系没用架
原帖由 zacwoon 於 2007-10-21 08:17 PM 發表

已经block左,以家慢到kanasai
上世紀已經話 block.. 不過都係咁上下..
我頭先試過仲可以過百.
原帖由 echobe 於 2007-10-21 08:21 PM 發表

亞爷~~
你有新 task
sport game 勳章呀~~
:014:
見到... 不過asus 好似冇麼意思整..
原帖由 echobe 於 2007-10-21 08:25 PM 發表

之前冇防毒咩??
之前用D翻版既,果时BT可以飞得既快,100kB/s++.:014:
而家用紧"正版",结果只BT少过30kB/s,仲好多时系行紧少过20kB/s.:onion03:
又Blocked埋(右下角)添.:019:
点算好啊???
Any body -------- HELP~~~~~~~~~~
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 08:29 PM 發表

上世紀已經話 block.. 不過都係咁上下..
我頭先試過仲可以過百.
可能你仲未有事,我呢度已经慢到吾声出,得1kb zha  
原帖由 zacwoon 於 2007-10-21 08:32 PM 發表

可能你仲未有事,我呢度已经慢到吾声出,得1kb zha  
你係邊一區?
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 20:29 發表

見到... 不過asus 好似冇麼意思整..
用 default 果 d 羅.....
哈哈哈!! 大家好啊!!:014: 你们在讲什么啊!!:onion14:
唉~
我部腦中左毒:onion03:
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
食飯先..
洗脑咯!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
原帖由 vwwo 於 2007-10-21 20:31 發表

之前用D翻版既,果时BT可以飞得既快,100kB/s++.:014:
而家用紧"正版",结果只BT少过30kB/s,仲好多时系行紧少过20kB/s.:onion03:
又Blocked埋(右下角)添.:019:
点算好啊???
Any body -------- HELP~~~~~~~~~~ ...
你要係個 anti-virus 度 set 返
比佢用 bt
原帖由 echobe 於 2007-10-21 08:37 PM 發表

用 default 果 d 羅.....
想死...
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 20:37 發表
哈哈哈!! 大家好啊!!:014: 你们在讲什么啊!!:onion14:
講你壞話