返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-10-21 09:08 PM 發表

你 dl d 數字片中毒呀~~~
肯定被37同danewin整壞我部腦
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2007-10-21 21:10 發表

肯定被37同danewin整壞我部腦
唔好賴人啦....
原帖由 echobe 於 2007-10-21 09:11 PM 發表

唔好賴人啦....
無言中
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
咖啡喝了,心情平淡了,我也"走过"了~~:onion05: :onion05:
静悄悄的我走了,我挥一挥衣袖,不带走一片云云彩

:onion05: :onion05:
YOU'LL NEVERWALKALONE
原帖由 marcus0828 於 2007-10-21 09:24 PM 發表
静悄悄的我走了,我挥一挥衣袖,不带走一片云云彩

:onion05: :onion05:
哈哈哈~~MARCUS兄,你好呀~~搞掂了吗??
原帖由 zacwoon 於 2007-10-21 08:47 PM 發表

anti virus 会blocked bt??应该吾问题wor
佢之前果只 av 係 pc cilin.. 有firewall 的
原帖由 星明月日朗 於 2007-10-21 09:04 PM 發表

咩叫唔知咩地方 dl 左 d 唔知咩
我可能中左廣告毒
用 ad-adware scan 下..
有d廣告毒 av scan 唔到
原帖由 canz85 於 2007-10-21 09:26 PM 發表

哈哈哈~~MARCUS兄,你好呀~~搞掂了吗??
还没啊!!!
那个MESSAGE还在!!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
时间到。。。
我来巡楼啦。。。。

按此加入爱与诚王国            
嘻嘻 我又來巡一巡先:onion05: :onion05:
今夜,沒有足球比賽麼? 
我响芙蓉返黎喇......................
沒人在,我騰去回帖喇:onion05: :onion05:
bee bee,我研究过果只av.
我稳吾到你讲既果样野~~~~