返回列表 回復 發帖
大家好呀~~我看我今晚还是要:sleeps: 啦~~~
原帖由 vwwo 於 2007-10-22 12:48 AM 發表
我响芙蓉返黎喇......................
點解又落 seremban ?
原帖由 vwwo 於 2007-10-22 12:50 AM 發表
bee bee,我研究过果只av.
我稳吾到你讲既果样野~~~~
什么AV呀~~~???难道是日本的AV~~
原帖由 canz85 於 2007-10-22 12:52 AM 發表

什么AV呀~~~???难道是日本的AV~~
anti virus
原帖由 ed_teck 於 2007-10-22 12:51 AM 發表

拜6去芙蓉载个女返黎,礼拜又载拒返宿舍.
原帖由 ed_teck 於 2007-10-22 12:51 AM 發表

ED兄好呀 ~~~赢还是输呀??
原帖由 canz85 於 2007-10-22 12:54 AM 發表

ED兄好呀 ~~~赢还是输呀??
90 分鐘, 槌子 3-1.. 贏了
原帖由 ed_teck 於 2007-10-22 12:53 AM 發表

anti virus
噢~~~靓姐下次说好点呀~~~:024:
原帖由 canz85 於 2007-10-22 12:57 AM 發表

噢~~~靓姐下次说好点呀~~~:024:
吾关我事架~~~!
呢句野,我都好似话系跟阿爷讲架!
原帖由 vwwo 於 2007-10-22 12:54 AM 發表

拜6去芙蓉载个女返黎,礼拜又载拒返宿舍.
为什么不要找间近的来读呢,你有能照顾她,又不用来回
原帖由 ed_teck 於 2007-10-22 12:57 AM 發表

90 分鐘, 槌子 3-1.. 贏了
又:sleeps: 街啦
原帖由 canz85 於 2007-10-22 01:00 AM 發表

为什么不要找间近的来读呢,你有能照顾她,又不用来回
我住bdr. sg. long去芙蓉都系8个字啧.
如果去jln ipoh果间~~~一个钟都吾知到未?
  咁細就住宿舍, 好獨立wow..
原帖由 vwwo 於 2007-10-22 01:05 AM 發表

我住bdr. sg. long去芙蓉都系8个字啧.
如果去jln ipoh果间~~~一个钟都吾知到未?
噢~~~原来那么近而已,慢一点,我和友去捉鸟时去找你饮茶:onion14: ~~~
原帖由 ed_teck 於 2007-10-22 01:08 AM 發表
  咁細就住宿舍, 好獨立wow..
拒好似话今年读紧"初一".
学得黎就岩架喇.
吾系第时点样送拒出国啊?