返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2007-10-22 05:52 PM 發表

怕啊,驚傳到我嘛:onion03: 到時我不懂怎樣啊:014:
到时候就来这里找帮手啊!:onion05:
原帖由 月※月 於 2007-10-22 17:54 發表

多謝 嘻嘻,開心咖,我唔靚,都給你說到靚啊
你真是几靓咖。。。
死猛对主我笑。。。。
原帖由 人一个 於 2007-10-22 05:58 PM 發表

你真是几靓咖。。。
死猛对主我笑。。。。
puppy 仔.....嗰个黑道即aunty最5中意人地讲拒5靓啦....因住拒儅左你黎煮curry啊....
原帖由 ljw1982 於 2007-10-22 05:58 PM 發表

到时候就来这里找帮手啊!:onion05:
驚上不了網絡嘛,又驚媽媽罵,鎖電腦,禁我上網咋:019:
原帖由 人一个 於 2007-10-22 05:58 PM 發表

你真是几靓咖。。。
死猛对主我笑。。。。
甘,你看多我幾眼啊
原帖由 crashersus 於 2007-10-22 06:07 PM 發表

puppy 仔.....嗰个黑道即aunty最5中意人地讲拒5靓啦....因住拒儅左你黎煮curry啊....
puppy 仔無話靚姐唔靚喎:014:
:onion14:  今日咁有緣啊.. 哈哈
原帖由 crashersus 於 2007-10-22 06:07 PM 發表

crash兄!你好啊!kimi拿冠军啦!恭喜你赢钱啊!!:014:
原帖由 crashersus 於 2007-10-22 18:07 發表

。。。。救命啊。。
靓妈是我心理面最伟大的。。。
原帖由 ed_teck 於 2007-10-22 06:15 PM 發表
你好啊!!ed兄!!得空啦!:onion31:
顶一顶~ 大家好耐冇见~:onion14:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-22 06:34 PM 發表
顶一顶~ 大家好耐冇见~:onion14:
你好啊!rave兄好久不见啦!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-22 05:47 PM 發表

靓姐!!你好啊!!:onion31: 你的股怎样啦!:onion31:
你系大股东,你话点咪点喽!:014:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-22 06:15 PM 發表
ed兄:
我在英超-利物浦俱樂部申請了位置,
但利記叫我做隊長喎,你去英超-利物浦俱樂部會員帖到加我是隊長啵,thx
原帖由 人一个 於 2007-10-22 05:50 PM 發表

她怎样靓。。:019: 都不够你靓。。。
你够胆甘样讲野,你信吾信我拖马黎????