返回列表 回復 發帖

回復 #60393 vwwo 的帖子

打机打到出神入化...D女多过百万人...就是我啦!!!!
多谢晒.....你都可以申请做版主......我都支持你.....有事走先
打机打到出神入化...D女多过百万人...就是我啦!!!!
原帖由 luisjiang 於 2007-10-23 06:39 PM 發表
多谢晒.....你都可以申请做版主......我都支持你.....有事走先
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 06:47 PM 發表

whao1.....拒即恋爱经验一定丰富KA啦...
原帖由 crashersus 於 2007-10-23 06:58 PM 發表

whao1.....拒即恋爱经验一定丰富KA啦...
听你甘讲,我好似话都可以做版主哦??
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 19:05 發表

你讲我啊???/
大家好呀~~~我来也~~~
原帖由 人一个 於 2007-10-23 07:07 PM 發表

你讲我啊???/
你?????
你省D啦....................
靓姐~~你今天打算注资多少呢???
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 07:05 PM 發表

系得哦...你念念拒啦....我地掌你....
原帖由 canz85 於 2007-10-23 07:10 PM 發表
未知哦~~~~~
睇下如果可以去到涨停,甘就会得高D.
原帖由 canz85 於 2007-10-23 07:10 PM 發表
华仔....我仲念住你5再玩股票市场....放晒你D股啦......
系哦..........................................
白痴华,你玩野啊?:024:
原帖由 crashersus 於 2007-10-23 07:15 PM 發表

华仔....我仲念住你5再玩股票市场....放晒你D股啦......
我無得入股票:014:
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 19:18 發表
系哦..........................................
白痴华,你玩野啊?:024:
发恶。。。。会有好多鱼尾纹。。