返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2007-10-23 07:15 PM 發表

华仔....我仲念住你5再玩股票市场....放晒你D股啦......
我真的没有玩了~~我只是去帮人和过过手瘾而已~~~~下一次,如果没有SYSTEM PROBLEM 我就去拼了~~
靓姐,原来你到现在还不相信我呀~~嗨~~~一千个伤心的理由,一千个伤心的理由~~~~
原帖由 月※月 於 2007-10-23 07:23 PM 發表

我無得入股票:014:
下次你早D啦.....
原帖由 人一个 於 2007-10-23 07:24 PM 發表

发恶。。。。会有好多鱼尾纹。。
發惡,是有因嘛
原帖由 月※月 於 2007-10-23 07:23 PM 發表

我無得入股票:014:
到 31号10月 就要收市结数.
日子甘短,拒吾开放俾你入系对你公平.
原帖由 crashersus 於 2007-10-23 07:25 PM 發表

下次你早D啦.....
只好這樣啊
原帖由 canz85 於 2007-10-23 07:25 PM 發表

我真的没有玩了~~我只是去帮人和过过手瘾而已~~~~下一次,如果没有SYSTEM PROBLEM 我就去拼了~~
靓姐,原来你到现在还不相信我呀~~嗨~~~一千个伤心的理由,一千个伤心的理由~~~~ ...
华仔.....你嫌命长啊??? ....拒换左杉J.....仲系黑道KA...
原帖由 月※月 於 2007-10-23 07:27 PM 發表

只好這樣啊
下次再开....我第一个叫你啦........
原帖由 canz85 於 2007-10-23 07:25 PM 發表

靓姐,原来你到现在还不相信我呀~~嗨~~~一千个伤心的理由,一千个伤心的理由~~~~ ...
好,,,,,,,就信埋你今次!
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 07:26 PM 發表

到 31号10月 就要收市结数.
日子甘短,拒吾开放俾你入系对你公平.
我亦問過,他說:沒有公平不公平,只好等下次再開股票喎
我都明白太多人去股票,會塞股票行
原帖由 crashersus 於 2007-10-23 07:28 PM 發表

下次再开....我第一个叫你啦........
你記得喎

靚姐信埋你這次,你不用再傷心喇

呵返你喇!呵呵好過時dd多 不要再傷心喇
暂时闪先~~迟些在说~~CRASH兄,靓姐,队长月妹~~拜拜了
原帖由 canz85 於 2007-10-23 07:33 PM 發表
暂时闪先~~迟些在说~~CRASH兄,靓姐,队长月妹~~拜拜了
88你條尾,餐餐食幾味
原帖由 月※月 於 2007-10-23 07:30 PM 發表

你記得喎
系啦...到时, 我地一起去股票市场掠银.....