返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 08:12 PM 發表

你讲紧真实果位"林梧桐"先生哦?
是呀~~过世了~~现在我的朋友都赶上山赌~~~
原帖由 canz85 於 2007-10-23 08:14 PM 發表

又关赌博咩时?
吾通拒地会吾够人手?
原帖由 canz85 於 2007-10-23 20:14 發表

有派钱???????
原帖由 canz85 於 2007-10-23 08:14 PM 發表

做嚒要趁人地过身....先去掠水尼???.....一间变左去卑"白金"就5好啦........ .
原帖由 crashersus 於 2007-10-23 08:18 PM 發表

做嚒要趁人地过身....先去掠水尼???.....一间变左去卑"白金"就5好啦........ .
甘又系哦!
通常甘既期间都几~~~邪~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 08:16 PM 發表

又关赌博咩时?
吾通拒地会吾够人手?
~~云顶有多内幕,你是不知道的呀~~~
他们会去赌,是因为上一次大土崩~~有很多人死的那一次~~我朋友在山上的都~~大赢钱呀
原帖由 vwwo 於 2007-10-23 08:20 PM 發表

甘又系哦!
通常甘既期间都几~~~邪~~~~~~
系咯....有D人念住拒系时候卑返拒地拉.....D赌仔心态....真系很难明... .
原帖由 canz85 於 2007-10-23 08:21 PM 發表

~~云顶有多内幕,你是不知道的呀~~~
他们会去赌,是因为上一次大土崩~~有很多人死的那一次~~我朋友在山上的都~~大赢钱呀
甘都得????
会无会输到下不回来???
原帖由 crashersus 於 2007-10-23 08:24 PM 發表

甘都得????
我的好朋友是做高层的,他都和我说了~~~
记得,你们所"看到,听到"的,别怀疑,都是真的~~
好了~~我只能说到这里了~~~
透露多小小啦

趕上山,去送他一程嗎 ?
原帖由 canz85 於 2007-10-23 08:29 PM 發表

我的好朋友是做高层的,他都和我说了~~~
记得,你们所"看到,听到"的,别怀疑,都是真的~~
好了~~我只能说到这里了~~~
嘻嘻 我知和不知都一樣的:onion14:
四處巡一巡:onion05: 四處看一看咖
巡去看看每日一文章
  常賭必輸.. 今日死老頭俾人地贏, 可能下次佢生日揾返佢d利事..
不過我女友老豆尼個拜六都會上去..