返回列表 回復 發帖
路过~~:onion05: :onion05: 喝杯茶先:onion14:
原帖由 canz85 於 2007-10-30 09:31 AM 發表
路过~~:onion05: :onion05: 喝杯茶先:onion14:
pls pay when drink come~~~~
原帖由 canz85 於 2007-10-30 09:31 AM 發表
华仔....甘早啊......
赖兄,CRASH兄,今天不用做呀~~那么得空的~~
送你们一首哥吧

原帖由 canz85 於 2007-10-30 10:04 AM 發表
送你们一首哥吧

NEOGrv0PK0Q
oh...thx
原帖由 lcw1234 於 2007-10-30 09:41 AM 發表

pls pay when drink come~~~~
你自己的钱玩3世也能啦~~
还跟我穷人 拿过费~~~没天理呀~~:onion03: :onion03:
原帖由 canz85 於 2007-10-30 10:06 AM 發表

你自己的钱玩3世也能啦~~
还跟我穷人 拿过费~~~没天理呀~~:onion03: :onion03:
多谢哦....for tat song..
but...你要甘多钱来做么J???....虽然我都5系好有钱...不过我D钱...除了赌之外..都无么用卡啦...:014:
原帖由 canz85 於 2007-10-30 10:04 AM 發表
送你们一首哥吧

NEOGrv0PK0Q
嘻嘻~~我願做笨小孩!
因我鐘意劉德華!
按一按感謝作者啊,會有紅紅的心在版攔到咖!
几日都好似无乜人响度吹水?
靓姐...你5响度...尼度好静啊....

你又好忙啊??
原帖由 crashersus 於 2007-11-3 08:45 PM 發表
靓姐...你5响度...尼度好静啊....

你又好忙啊??
系啊!
忙到无乜返屋企........................
甘你要多D照顾自己啊....
原帖由 crashersus 於 2007-11-3 09:42 PM 發表
甘你要多D照顾自己啊....
你有心喇,多谢你.
行過推一推先~~